Колата е Пассат б5 1.9тди 110к.с. афн .Проблема е че съм решил да слагам ксенон,но колата е докарана с автоматично пускане на късите,извадих ключа и разглобих пластмасите,но не намерих модул.
Може ли от от компа да е зададена тази функция?
Има ли смисъл да слагам ксенон,след ката ще свети постоянно.
Благодаря предварително.
Passat b5 DRL
- pepperj
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat b5 DRL
здрасти колега
100% е от компа ти е зададена функцията "скандинавия" да ти се палят къстите след като дадеш на контакт. с Ваг кабел мойе да си го оправи6 в настройките. Слагай смело ксенон :)
100% е от компа ти е зададена функцията "скандинавия" да ти се палят къстите след като дадеш на контакт. с Ваг кабел мойе да си го оправи6 в настройките. Слагай смело ксенон :)
Какъв е проблема да светят постоянно , при положение , че е задължително да се шофира на фарове :)
- fena_vd
- Автомобил:
- Двигател:
На пасат б5 не може да се активират светлините от компа. Най лесно става като се свържат 2 кабела на ключа, за пускане на фаровете, а именно жълт и черно и жълто. Разбира се има и други начини през релета и т.н.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
pepperj написа:здрасти колега
браво! от такива идиоти, като тебе хората си трошат колите и после реват...
мисли, пък тогава пиши...

И аз не бях сигурен дали тези пасати имат тази функция,затова огледах хубаво кабелите дали има модул или са свързани двата жълт и черно и жълто,но нищо няма.Решил съм да слагам ксенон и през деня защо да го хабя,накрая като няма друго решение може и така да карам през деня с ксенона.