Бях го писал ама е изчезнало ....та свалих релето отворих го и гледам едната спойка на T крачето на транзистора спукана а другата L тръгнала да се пука оправих ги и сега даже по бързо гасне лампичката и пали от раз мерси за помощта
Радостта от оправянето беше яко попарена.... преди малко се качвам тръгвам да паля и ....само върти явно проблемът се крие някъде другаде или е . Ако някои има някакви идеи от какво може да прави така като изключиме релето предпазителя над спирачната помпа и тройника да споделя .
На свещите не би трябвало да има ток ако не се лъжа релето спира тока към тях след като подгреят иначе запали ли няма проблеми .А къде на кое клапанче не е ли всичко механично при тоя мотор
Колега малко е трудно на кола без електроника и компютър да и се направи диагностика. В краен случай може ли някои да ми каже какво да използвам за да си направя ръчно подгряване само с ключ или и реле ще трябва и ако да какво че иде зима пък колата ще ми трябва
Направи опит със пробна лампа свържи го така , че ако има напрежение към свещите да светне ако не работи си смени релето с друго и виж новото дали ще направи същия номер...друго не ми идва на ума
за номер незнам със сигорност но на снимка мога да ти покажа къде трябва да е... Glow plug relay дето пише 104 номер там е Също така си виж и бушона отгоре Glow plug fuse дето пише
Аз там май нямам нищо при мене е едно висящо в нищото реле в него влизат 2 червено/бели кабела и е с бобина и транзистор на него ще проверя утре какво що и май ще се допитвам пак мерси за сега
Точно 'висящото в нищото' реле ти е за подгрева.По голямо е от всички останали. Ако имаш възможност го изпробвай на друга кола.Аз съм сменил две три , докато попаднах на коректно работещо.
реших проблема генерално от акумулатора един кабел ,през реле 80, бутон, и към свещите сега няма избор пали и си повтаря колко му е кеф да върви хахаха