Мебели Виденов - мнения ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bliznaci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Мебели Виденов - мнения ?
Ако търся да си купя мебели, със сигурност няма да го направя от мебели "Виденов"! Защо ли? Защото знам, че използваха черно SEO, като "хакваха" блогове на wordpress и поставяха скрити линкове, които водеха към сайта им. Обаче след така наречените "панда" и "пингвин" ъпдейти на Гугъл сайта им вече има проблем в класирането.
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Пък да ви светна, че по голямата част от турското пдч идва от..... Кроношпан , доста кораби с 2-ро качество сме натоварили.
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
mely написа:http://videnov.bg/sites/default/files/PDCH2.jpg това им е сертификата като не ти харесва не купуваш.
mely написа:Имат и сертификат за обкова той не е на Габровница http://videnov.bg/sites/default/files/sert.%20obkov.jpg

В заключение - сглобявал съм за познати мебели от Аико,Лабиринт,Комо и Арон. Нито едно от нещата не бих го сложил вкъщи. Хората от пуста немотия се лъжат да купуват неща, които дори и като мостра в магазина едвам се крепят да не се разпаднат...
п.с. Mely -> http://www.vwclub.bg/forum/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&author_id=101587 няма тема по която не си компетентен
п.с.2 и да прочел съм го сертификата - "Габровница" е най-евтиния възможен вариант за плочи от България. Работил съм с такива и да ти кажа като качество може би само Бучина са по скапани. Избягвам ги, както избягвам и турската ORMA и Кроношпан-а
Последна промяна от madmen на Чет 17 окт 2013 11:27, променено общо 1 път.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
mely написа:http://videnov.bg/sites/default/files/PDCH2.jpg това им е сертификата като не ти харесва не купуваш.
А това прочете ли го.Хората са ти го показали за да си направиш сметката.
Извинете Вие работите с някакви материали, които са секретна разработка на NASA за обзавеждане на космическо жилище.Простете на по-простите ,че си купуваме евтини мебели .
Към колегата създал темата - из интернет пространството има много мнения - разгледай ги.
И не ми отговори
как го установи това ?madmen написа: разбрахме че си изключително компетентен по всички въпроси във форума.
Американски форум: питаш и ти одговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП

- feikot
- Двигател: AFN AVG
Само да ви кажа,че "турското",което изобщо не е турско,освен собственика на холдинга,ПДЧ се прави в Габровница,сегашната Кастамону.Имам изключително пряк поглед и участие при тях,така че думите ми не са от казал рекъл,а директно от завода. ПДЧто им е с добро качество,за класа,който покриват,не се конкурира с немски или някои топ,но си е една добра средна алтернатива. Ако ги правят Виденов с пдч от там и разбира се не е 18 к-во,то считайте,че ще са качествени.
По повод на турските,кое е турско в случая-
дървесина-българска
линия-немска (марка не мога да цитирам,но идваха германци да я монтират И Е НЕМСКА)
персонал-българи (плюс такива самоопределящи се като турци) и турци (от турция),дублиращи повечето постове
контрол по качеството-е точно това,ако собствениците бяха нашенци,щеше да отсъства,тук гарантирам,че се държи изключително много на качеството,като пак казвам-първо и второ качество на Кастамону са основно за износ и надали се ползват тук,но все пак и 3 к-во носи щампата Кастамону.
По повод Виденов,сега съм на тема спален комплект да купувам,като преди си бях взел само спалня от Аико и бях доволен,въпреки там неоспоримия китайски произход. От евтините магазини,май по-добре са Мобо.
По повод на турските,кое е турско в случая-
дървесина-българска
линия-немска (марка не мога да цитирам,но идваха германци да я монтират И Е НЕМСКА)
персонал-българи (плюс такива самоопределящи се като турци) и турци (от турция),дублиращи повечето постове
контрол по качеството-е точно това,ако собствениците бяха нашенци,щеше да отсъства,тук гарантирам,че се държи изключително много на качеството,като пак казвам-първо и второ качество на Кастамону са основно за износ и надали се ползват тук,но все пак и 3 к-во носи щампата Кастамону.
По повод Виденов,сега съм на тема спален комплект да купувам,като преди си бях взел само спалня от Аико и бях доволен,въпреки там неоспоримия китайски произход. От евтините магазини,май по-добре са Мобо.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Добър ден! Бяхме в магазина на Виденов и останах приятно изненадана от моделите на мебелите ви. Още повече, че много от тях са изработени от един и същ материал и един нюанс на дървения материал . Харесах си комплект "Надежда", но гардероба е малък за моята спалня и харесах гардероб Аркон който пасва идеално на шарките на леглото и на моя вкус! Но ето къде идва моята забележка - казаха ми, че не мога да заменя гардероба и за това се отказах от каквато и да било покупка! Така и така моделите са ви хубави и сходни - от чисто търговска гледна точка е хубаво всеки модул от комплектите да е със собствена цена и да се предлага и като комплект! С това ще удовлетворите много от вашите клиенти и гарантирано ще увеличите продажбите си! Моля да ме уведомите ако ръководството не сметне молбата и съветът ми за нахални и промени политиката си на предлагане...?!
Последна промяна от Pichaga на Пон 16 дек 2013 19:18, променено общо 1 път.
Причина: Дени, това не е сайта на Виденов
Причина: Дени, това не е сайта на Виденов
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
При тези обеми на работа и поръчки ако приемат да правят промени по индивидуални изисквания ще стане мармалад,нали знаеш че историческия Форд модел Т /първата конвейрна кола/ се е предлагал само в черно 

- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги!
Наистина чух много отзиви за мебели Виденов, но като цяло съм доволен от съотношението цена-качество. Даже бих казал че качеството за тези пари е много добро. Въпроса със доставката също е много относителен. Спазиха си срока от 30 дни, но го чакат до край, все пак мисля че може и по-бързо. Мога да кажа че отново бих си поръчал.
Наистина чух много отзиви за мебели Виденов, но като цяло съм доволен от съотношението цена-качество. Даже бих казал че качеството за тези пари е много добро. Въпроса със доставката също е много относителен. Спазиха си срока от 30 дни, но го чакат до край, все пак мисля че може и по-бързо. Мога да кажа че отново бих си поръчал.
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Последните месеци ми се наложи да поръчвам доста мебели и други стоки. Поне 10 поръчки направих. Единствено Виденов си спазиха сроковете, нямаше нищо дефектно, нямаше нищо сгрешено и доставката стана точно, когато трябваше.
Повярвайте ми, жалко е да се молиш на някой и в последствие да се караш, за да ти вземат парите! Просто не го разбирам. Всички са идиоти и никой не си върши работата.
Повярвайте ми, жалко е да се молиш на някой и в последствие да се караш, за да ти вземат парите! Просто не го разбирам. Всички са идиоти и никой не си върши работата.
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хайде и аз да изразя мнение...
Случайно минах покрай магазина на Сливница, зехме че харесахме разни неща...
Поръчахме ги и ни казаха, че доставката е до 30 дни. Нямали на склад мебелите, а трябвало да се изпратят от забравих къде :) 30 дни чакаш за нещо да дойде от един град до друг... Както и да е точно на 30-я ден имам пропуснато обаждане от тяхна страна, малко след това и получен смс - Пратката ви е в София, свържете се с нас при първа възможност за доставка. До тук всичко добре, обаче от 13 часа до 16;30 съм звънял сигурно 40-50 пъти на двата телефона в склада и двата в магазина и никой не вдига. В крайна сметка малко преди 17 часа вдигна един господин и едва ли не ме нахрани, че ме били търсили един път и не съм вдигнал телефона. А аз цял след обяд звъня и никой не вдига, или се затваря. Това става в петък, разбираме се за доставка понеделник след 17 часа. Оставил съм два телефона за връзка, единия е на жената, която е без телефон докато е на работа. През деня ми се обадиха и се разбрахме, че около 18 часа ще мине куриера. Е до 22 часа чаках с едно приятлече, че сме на последния етаж и трябваше да ги катериме по стълбите, но така и не дойде куриер. 10 пропуснати обаждания, но на другия телефон. Какво като са оставени два телефона за връзка, давай да звъним на тоя дето не вдигат.
В крайна сметка от самите мебели съм доволен, цената бих казал, че е много ниска, на външен вид изглеждат добре, за качеството още няма как да споделя.
Случайно минах покрай магазина на Сливница, зехме че харесахме разни неща...
Поръчахме ги и ни казаха, че доставката е до 30 дни. Нямали на склад мебелите, а трябвало да се изпратят от забравих къде :) 30 дни чакаш за нещо да дойде от един град до друг... Както и да е точно на 30-я ден имам пропуснато обаждане от тяхна страна, малко след това и получен смс - Пратката ви е в София, свържете се с нас при първа възможност за доставка. До тук всичко добре, обаче от 13 часа до 16;30 съм звънял сигурно 40-50 пъти на двата телефона в склада и двата в магазина и никой не вдига. В крайна сметка малко преди 17 часа вдигна един господин и едва ли не ме нахрани, че ме били търсили един път и не съм вдигнал телефона. А аз цял след обяд звъня и никой не вдига, или се затваря. Това става в петък, разбираме се за доставка понеделник след 17 часа. Оставил съм два телефона за връзка, единия е на жената, която е без телефон докато е на работа. През деня ми се обадиха и се разбрахме, че около 18 часа ще мине куриера. Е до 22 часа чаках с едно приятлече, че сме на последния етаж и трябваше да ги катериме по стълбите, но така и не дойде куриер. 10 пропуснати обаждания, но на другия телефон. Какво като са оставени два телефона за връзка, давай да звъним на тоя дето не вдигат.
В крайна сметка от самите мебели съм доволен, цената бих казал, че е много ниска, на външен вид изглеждат добре, за качеството още няма как да споделя.
- if4oo
- Автомобил: GOLF 4 VR6T
- Двигател: AUE
Общо взето Виденов са компромис.Взех холно обзавеждане от тях.От меката мебел съм доволен,но секцията(както и всичките им останали мебели)са с ниско качество на материала,ръбовете и кантовете са доста остри(случвало се е жената да се порязва докато забърсва).Има разминаване в заготовките и е невъзможно да се нивелират (за витрините говоря).За сметка на това са на достъпна цена
п.п както се казва нищо не си дал,нищо не си взел

п.п както се казва нищо не си дал,нищо не си взел

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Да се включа и аз по темата - от тези мебели си купих един к-т за спалня, с няколко скрина, спалня, гардероб. Сам си ги сглобих, местих ги 3 пъти, разглобявал съм ги 3 пъти. В момента са здрави, без никакви проблеми след толкова разглобявания. Дъщеря ми се катери по отворените чекмеджета всеки ден и още им няма нищо. Като изключим матрака, който беше първоначално, всичко е ок за парите си (под 600 лв за трикрилен гардероб, спалня с матрак, два скрина, два малки шкафа). Евтини бюджетни мебели! Който иска хубави - да си поръча от дърво :).
-
- Автомобил:
- Двигател:
аз пък чух от приятели негативни мнения за "Виденов", когато се колебаех от къде да обзаведа апартамента си. мисля че има далеч по-добри български фирми, които предлагат качество на достъпна цена.
- feikot
- Двигател: AFN AVG
Скоро сглобих спалня,гардероб,скрин две нощни шкафчета на мебели Димов.Качеството,сравнено с българските мебели е около средното,има какво да се желае по кантовете,но за тия пари толкова.Играят по размер,който клиента иска и най-важното,което ми допадна най-много е обкова.Преди време си купих спалня от Аико и всичко беше до бройка изчислено,тук само шведската сглобка е точна бройка от всичко друго има достатъчен запас бройки,и дибли,и видии,и болтове. Казвам го просто така,не рекламирам никой :)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”