Мебели Виденов - мнения ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
bliznaci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Мебели Виденов - мнения ?

Мнениеот bliznaci » Сря 16 окт 2013 20:38

Ако търся да си купя мебели, със сигурност няма да го направя от мебели "Виденов"! Защо ли? Защото знам, че използваха черно SEO, като "хакваха" блогове на wordpress и поставяха скрити линкове, които водеха към сайта им. Обаче след така наречените "панда" и "пингвин" ъпдейти на Гугъл сайта им вече има проблем в класирането.

Потребителски аватар
dimovip
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR

Мнениеот dimovip » Сря 16 окт 2013 20:49

Пък да ви светна, че по голямата част от турското пдч идва от..... Кроношпан , доста кораби с 2-ро качество сме натоварили.

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Чет 17 окт 2013 8:05

mely написа:http://videnov.bg/sites/default/files/PDCH2.jpg това им е сертификата като не ти харесва не купуваш.
mely написа:Имат и сертификат за обкова той не е на Габровница http://videnov.bg/sites/default/files/sert.%20obkov.jpg

:mhihi :mhihi :mhihi след тези сертификати пък хептен не бих ги препоръчал ... но явно за теб са върха на сладоледа. И защото съм поне 20 години по-запознат с материята да ти кажа - има турски и "турски" мебели, има китайски и "китайски", както има български и "български"
В заключение - сглобявал съм за познати мебели от Аико,Лабиринт,Комо и Арон. Нито едно от нещата не бих го сложил вкъщи. Хората от пуста немотия се лъжат да купуват неща, които дори и като мостра в магазина едвам се крепят да не се разпаднат...

п.с. Mely -> http://www.vwclub.bg/forum/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&author_id=101587 няма тема по която не си компетентен
п.с.2 и да прочел съм го сертификата - "Габровница" е най-евтиния възможен вариант за плочи от България. Работил съм с такива и да ти кажа като качество може би само Бучина са по скапани. Избягвам ги, както избягвам и турската ORMA и Кроношпан-а

Последна промяна от madmen на Чет 17 окт 2013 11:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Чет 17 окт 2013 9:47

mely написа:http://videnov.bg/sites/default/files/PDCH2.jpg това им е сертификата като не ти харесва не купуваш.

А това прочете ли го.Хората са ти го показали за да си направиш сметката.
Извинете Вие работите с някакви материали, които са секретна разработка на NASA за обзавеждане на космическо жилище.Простете на по-простите ,че си купуваме евтини мебели .
Към колегата създал темата - из интернет пространството има много мнения - разгледай ги.
И не ми отговори
madmen написа: разбрахме че си изключително компетентен по всички въпроси във форума.
как го установи това ?

Американски форум: питаш и ти одговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП :th_up

Потребителски аватар
feikot
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Нед 27 окт 2013 23:16

Само да ви кажа,че "турското",което изобщо не е турско,освен собственика на холдинга,ПДЧ се прави в Габровница,сегашната Кастамону.Имам изключително пряк поглед и участие при тях,така че думите ми не са от казал рекъл,а директно от завода. ПДЧто им е с добро качество,за класа,който покриват,не се конкурира с немски или някои топ,но си е една добра средна алтернатива. Ако ги правят Виденов с пдч от там и разбира се не е 18 к-во,то считайте,че ще са качествени.

По повод на турските,кое е турско в случая-
дървесина-българска
линия-немска (марка не мога да цитирам,но идваха германци да я монтират И Е НЕМСКА)
персонал-българи (плюс такива самоопределящи се като турци) и турци (от турция),дублиращи повечето постове
контрол по качеството-е точно това,ако собствениците бяха нашенци,щеше да отсъства,тук гарантирам,че се държи изключително много на качеството,като пак казвам-първо и второ качество на Кастамону са основно за износ и надали се ползват тук,но все пак и 3 к-во носи щампата Кастамону.

По повод Виденов,сега съм на тема спален комплект да купувам,като преди си бях взел само спалня от Аико и бях доволен,въпреки там неоспоримия китайски произход. От евтините магазини,май по-добре са Мобо.

Деница Денева
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Деница Денева » Пон 16 дек 2013 16:27

Добър ден! Бяхме в магазина на Виденов и останах приятно изненадана от моделите на мебелите ви. Още повече, че много от тях са изработени от един и същ материал и един нюанс на дървения материал . Харесах си комплект "Надежда", но гардероба е малък за моята спалня и харесах гардероб Аркон който пасва идеално на шарките на леглото и на моя вкус! Но ето къде идва моята забележка - казаха ми, че не мога да заменя гардероба и за това се отказах от каквато и да било покупка! Така и така моделите са ви хубави и сходни - от чисто търговска гледна точка е хубаво всеки модул от комплектите да е със собствена цена и да се предлага и като комплект! С това ще удовлетворите много от вашите клиенти и гарантирано ще увеличите продажбите си! Моля да ме уведомите ако ръководството не сметне молбата и съветът ми за нахални и промени политиката си на предлагане...?!

Последна промяна от Pichaga на Пон 16 дек 2013 19:18, променено общо 1 път.
Причина: Дени, това не е сайта на Виденов

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 16 дек 2013 20:15

При тези обеми на работа и поръчки ако приемат да правят промени по индивидуални изисквания ще стане мармалад,нали знаеш че историческия Форд модел Т /първата конвейрна кола/ се е предлагал само в черно :mhihi

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Чет 19 дек 2013 1:28

Здравейте колеги!
Наистина чух много отзиви за мебели Виденов, но като цяло съм доволен от съотношението цена-качество. Даже бих казал че качеството за тези пари е много добро. Въпроса със доставката също е много относителен. Спазиха си срока от 30 дни, но го чакат до край, все пак мисля че може и по-бързо. Мога да кажа че отново бих си поръчал.

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Чет 19 дек 2013 12:38

Последните месеци ми се наложи да поръчвам доста мебели и други стоки. Поне 10 поръчки направих. Единствено Виденов си спазиха сроковете, нямаше нищо дефектно, нямаше нищо сгрешено и доставката стана точно, когато трябваше.

Повярвайте ми, жалко е да се молиш на някой и в последствие да се караш, за да ти вземат парите! Просто не го разбирам. Всички са идиоти и никой не си върши работата.

3115
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 3115 » Чет 19 дек 2013 13:13

:th_up доволен съм!

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Пет 20 дек 2013 10:49

Хайде и аз да изразя мнение...
Случайно минах покрай магазина на Сливница, зехме че харесахме разни неща...
Поръчахме ги и ни казаха, че доставката е до 30 дни. Нямали на склад мебелите, а трябвало да се изпратят от забравих къде :) 30 дни чакаш за нещо да дойде от един град до друг... Както и да е точно на 30-я ден имам пропуснато обаждане от тяхна страна, малко след това и получен смс - Пратката ви е в София, свържете се с нас при първа възможност за доставка. До тук всичко добре, обаче от 13 часа до 16;30 съм звънял сигурно 40-50 пъти на двата телефона в склада и двата в магазина и никой не вдига. В крайна сметка малко преди 17 часа вдигна един господин и едва ли не ме нахрани, че ме били търсили един път и не съм вдигнал телефона. А аз цял след обяд звъня и никой не вдига, или се затваря. Това става в петък, разбираме се за доставка понеделник след 17 часа. Оставил съм два телефона за връзка, единия е на жената, която е без телефон докато е на работа. През деня ми се обадиха и се разбрахме, че около 18 часа ще мине куриера. Е до 22 часа чаках с едно приятлече, че сме на последния етаж и трябваше да ги катериме по стълбите, но така и не дойде куриер. 10 пропуснати обаждания, но на другия телефон. Какво като са оставени два телефона за връзка, давай да звъним на тоя дето не вдигат.

В крайна сметка от самите мебели съм доволен, цената бих казал, че е много ниска, на външен вид изглеждат добре, за качеството още няма как да споделя.

Потребителски аватар
if4oo
Автомобил: GOLF 4 VR6T
Двигател: AUE

Мнениеот if4oo » Пон 23 дек 2013 20:45

Общо взето Виденов са компромис.Взех холно обзавеждане от тях.От меката мебел съм доволен,но секцията(както и всичките им останали мебели)са с ниско качество на материала,ръбовете и кантовете са доста остри(случвало се е жената да се порязва докато забърсва).Има разминаване в заготовките и е невъзможно да се нивелират (за витрините говоря).За сметка на това са на достъпна цена :smile
п.п както се казва нищо не си дал,нищо не си взел :Mr Green Fun

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Вто 24 дек 2013 11:15

Да се включа и аз по темата - от тези мебели си купих един к-т за спалня, с няколко скрина, спалня, гардероб. Сам си ги сглобих, местих ги 3 пъти, разглобявал съм ги 3 пъти. В момента са здрави, без никакви проблеми след толкова разглобявания. Дъщеря ми се катери по отворените чекмеджета всеки ден и още им няма нищо. Като изключим матрака, който беше първоначално, всичко е ок за парите си (под 600 лв за трикрилен гардероб, спалня с матрак, два скрина, два малки шкафа). Евтини бюджетни мебели! Който иска хубави - да си поръча от дърво :).

raikkonen88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот raikkonen88 » Пет 03 яну 2014 18:54

аз пък чух от приятели негативни мнения за "Виденов", когато се колебаех от къде да обзаведа апартамента си. мисля че има далеч по-добри български фирми, които предлагат качество на достъпна цена.

Потребителски аватар
feikot
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Съб 04 яну 2014 16:42

Скоро сглобих спалня,гардероб,скрин две нощни шкафчета на мебели Димов.Качеството,сравнено с българските мебели е около средното,има какво да се желае по кантовете,но за тия пари толкова.Играят по размер,който клиента иска и най-важното,което ми допадна най-много е обкова.Преди време си купих спалня от Аико и всичко беше до бройка изчислено,тук само шведската сглобка е точна бройка от всичко друго има достатъчен запас бройки,и дибли,и видии,и болтове. Казвам го просто така,не рекламирам никой :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”