Проблем:Централно заключване.РЕШЕНО!
- asenkolev
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем:Централно заключване.РЕШЕНО!
Колеги в събота ми се прееба централното.Отключва и заключва само лявата врата, а дясната и багажника, не.Като отключвам, нещо бръмчи под десният заден фар, бръмчи около 1мин и после спира!Предполагам, че там има някакъв контролер и нещо от сорта.Идеи?
Последна промяна от asenkolev на Вто 19 дек 2006 15:27, променено общо 1 път.
- Scarchu
- Автомобил: Black
- Двигател: with internal combustion
- Контакти:
а лостчетата по вратите движат ли се свободно с ръка ?
Туй дето ти бръмчи при задният ляв Стоп ти е компресорчето за централното и аз съм с такова.
Виж дали се движи на дясната врата лостчето с ръка и ако да - свали кората и найлона и прегледай буталото да няма скъсване на маншона .
Откачи маркуча и провери дали прави налягане при отключване и вакуум при заключване.
Туй дето ти бръмчи при задният ляв Стоп ти е компресорчето за централното и аз съм с такова.
Виж дали се движи на дясната врата лостчето с ръка и ако да - свали кората и найлона и прегледай буталото да няма скъсване на маншона .
Откачи маркуча и провери дали прави налягане при отключване и вакуум при заключване.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
пробвай варианта за който ти пише колегата на двете предни врати машинките са управляващи те командват отключване заключване. свали кората на дясната врата машинката е под бравата на нея трябва да има куплунг и маркуче откачи куплунга и пробвай ако всичко е ок значи ти е заминало микроключето във машинката . ако отключи всичко друго вез дясна врата значи е машинка. а м-у другото цикъла откл. закл. е около 5сек. не повече javascript:emoticon(':D')
- naneK
- Автомобил:
- Двигател:
1. Пишете на БЪЛГАРСКИ !!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст.
До сега всичките ти мнения са на маймуница.
Следващото направо ще го трия
Choveche... i az imah sushtiq problem... pri men izleze che problema e v lqvata vrata... nqkfi trabichki se puknali mai i izdishat
i ne se poluchava vakum. Nai-dobre e da ti go skia nqkoi koito razbira. Uspeh
mod edit: Sunny
До сега всичките ти мнения са на маймуница.
Следващото направо ще го трия
Choveche... i az imah sushtiq problem... pri men izleze che problema e v lqvata vrata... nqkfi trabichki se puknali mai i izdishat

mod edit: Sunny
- Scarchu
- Автомобил: Black
- Двигател: with internal combustion
- Контакти:
Твърде вероятно е колегата nanek (който не пише на Български) да е прав, защото все пак тези тръбички минават през меката връзка между врата и колоната на шасито и са подложени на постоянно мърдане при отваряне и затваряне.
Докато не провериш за вакум при буталото в багажната врата - можем само да развиваме възможности.
Докато не провериш за вакум при буталото в багажната врата - можем само да развиваме възможности.
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отвори дясната врата и там като развиеш големия гумен маншон има тръбичка за вакума вероятно цвят зелен.Зад куплунга на колонката има гумена тръбичка която се явява мека връзка между вратата и колонката ...прегледай първо нея дали не е скъсана или излязла от маркучето.....компресора се опитва да заключи но взема въздух и затова държи толкова..време ....може и друго да е но това е за сега пиши и после ще мислим ..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”