Значи нека първо уточня колата- А4 АФН куатро . При мен няма вибрация от съединителя . При мен вибрациите са ,когато колата работи на ниски - студена топла няма значение. Отначало не тресеше така ауспуха , но напоследък ме "изкара" от релси и я вкарах в бокса

в гаража си имам канал , огледах щателно колата . Преди това обаче за протокола да кажа , че съединителя (двумасов) е сменян чистак нов-комплект преди около 30-ина к.км (сервизна история) ,тогава са сменили и тампоните трита по мотора. Не са сменяни двата на скоростите . Ниските на мотора са 820+-2 някъде
Та отначало си мислех ,че нещо по тампони на ауспуха са проблем ( като ги стегна със скоби - утихва яко ) но самите те са си екстра

няма напукано разтеглено и т.н. и стигнах до извода за меката връзка. На вид е екстра , корава и т.н. Смъкнах ауспуха и кат-а с меката връзка , при огледа не намирам някакъв проблем по нея , по предложение на колегата
penko_pulev мисля да я стегна с две-три скоби за водни съединения и да видя как ще се държи . Ще се възползвам от съвета му да видим

Но сега съм се насочил към смяна на семеринг, на фланеца, на задния диф. Така и така съм смъкнал всичко , имам едно омазняване и ме дразни донякъде

като го сменя и кача обратно гърнетата , тогава ще "процедирам" по меката връзка и ще "кача" ниските на 903 оборота да видим ще тресе ли

...