radi_b4 написа:Меко казано си господин никой, за да определяш дали компанията й е била правилна. Мисля аз. Засрами се.
Ако това в телевизията, начело с господин големия пенсиониран бизнесмен, който отдели половината от ценното си телевизионно време да разкаже как някога някой го засякъл на цариградско е компанията, не мисля да се засрамвам. Те не казаха НИЩО за инцидента. Защото нищо не са видели, съответно не са дали показания в тоя смисъл. И тая блондинка изобщо не е схванала какво вижда, както намекна и пернишкия полицай. Глупостите от сорта как трябвало да има кола, щото мотор не можел да падне сам можеше да си ги спестят. Да, може и да е имало кола. И тя може да е била в лявото платно, а мотористът е помислил, че ще се прибере в дясното и се е шмугнал по бялата линия. Дано да са казали нещо важно, което Милен Цветков е отрязал при монтажа, но не мисля.Извинения и съболезнования за това, което пиша тук имам само на роднините и истинските приятели на жертвата, те са тези които ще понесат тежестта. Тези..хора... които бяха в телевизията, те показаха най- отвратителното лице на мотоциклетизма.