my heart iS iCe написа:Имал съм личен разговор с регионен оправител на Джет Кредит, точно с този вид заеми! Неговия съвет е, ако не ти се налага, или няма от кой да вземеш пари на заем, да не посягаш на такова нещо! До колкото знам, от човека лихвите са на седмица, ако не се лъжа поне така беше на Джет Кредит! За Тби-Кредит, не мисля, че е по-различно но имай го едно на ум и разпитай много добре. Не се хвърляй като плюнка на сух пясък да не страдаш после! Лично аз бих търсил пари от приятел, ако имаш истински такива ще ти даде, помогне да закрепиш двата края, и да му ги върнеш! Аз лично не бих посегнал на тях!
ivanski558 написа:Важното е да не пращат писма до адреса или за 1-2 дни закъснение да звънят като побъркани и да заплашват . Иначе имам ли шанс за одобрение?
ivanski558 написа: Имам стока на изплащане в рамките на 300лева от тби кредит
Какво мислите за тби кредит и париба лични финанси.
cezar1656 написа:пресрочно изискуем става при три последователно неплатени вноски колега!...
cezar1656 написа:...при договор с такава фирма задължително е да се прочитат общите условия на договора...
ivanski558 написа:...Както по горе казах няма варянт да закаснявам със плащането...
ivanski558 написа:Важното е да не пращат писма до адреса или за 1-2 дни закъснение да звънят като побъркани и да заплашват ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 69 госта