официална информация от кат
http://press.mvr.bg/NEWS/news131125_02.htm
от което аз разбирам че наредба № I-45/2000 г. спира да действа, а имено тя е задължавала смяна на талоните заради добавянето на газова уредба
Поживём — увидим
АГУ - пререгистрация и смяна на талон бензин/газ
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Re: АГУ - пререгистрация и смяна на талон бензин/газ
Живеем в една пародия, в която ние сме главните актьори, а нашите режисьорите са на жълтите павета, но продуцентите ака кукловодите не ги знаем!!!!!
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Стараем се всичко да е европейско...а кога данъците на коли с алтернативни горива ще станат европейски?
- toni_tv
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: ADR
Ето репортажа на btv по случая - няма санкций няма краен срок http://btvnews.bg/article/bulgaria/masova-isteriya-okolo-registratsiyata-na-gazovi-uredbi-v-kat.html
В КАТ Враца в Full Max
не съм си сменявал талона просто минах от там да вида как е положението 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Будали много само да знаеш как да им вземеш парите. 

- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Да, след прочетеното на сайта на МВР и на чутото по новините е ясно едно: който иде да си смени талона и да кихне парата е голем будала... не че няма такива :) Ама все пак другари, преди да идете да си смените редовните документи с нови пак редовни поне четете 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
То така стана и далечната 2005 година, за смяната на номерата! Всичко търчи, бутат се по гишетата, за да им вземат парите!
Ако не отиде никой, да видим дали ще вкарат закон! Какво да не глобят всички? Но какво да се прави, наивни си оставаме завинаги! Чакаме следващата смяна на номерата 

- alexass13
- Автомобил:
- Двигател:

Последна промяна от alexass13 на Пет 13 юни 2014 22:30, променено общо 1 път.
На моя тлаон нищо не пише нито евро стандарт нито нищо само бензин кубици и брои места ! Да не после да има смяна на талон за евро стандарт .... иначе каква смяяна на номерата колега ? Моите са БГ и знамето на Евро съюза !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз още вчера го казах ама кой ли слуша?То всички много компетентни и торба акънлии. 

- toni_tv
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: ADR
Ето и репортажа на БНТ и според него няма място за притеснение - http://bnt.bg/bg/news/view/112476/novo_iziskvane_kym_kolite_s_gazovi_uredbi
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
bmwww написа: иначе каква смяяна на номерата колега ? Моите са БГ и знамето на Евро съюза !
Твоите са от новите, но има много като моите, със БГ знамето! Но да не излизаме от темата! По медиите се въртят сякакви глупости и като газовите и не се знае кое е истина и кое не! http://press.mvr.bg/Archive/News/News_2008/news081016_02.htm
Последна промяна от my heart iS iCe на Пон 25 ное 2013 20:57, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
кой и защо все пак направи тази психоза у хората!
каква беше неговата цел?излезна че ,май всичката пара отиде в свирката!

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Bai Sando написа:Ако се заядат на прегледа,че ти е стара бутилката,си сложи нова.Тя върви с паспорт и в следващите 10 години не могат да ти кажат нищо,само трябва да ти заверят паспорта от сервиза в който са ти я монтирали
Те тука е разковничето,няма паспорт за новата,има сертификат.На практика догодина ще се мине в новата фирма "първично одобрение" срещу цифра и готово.
Благовест написа: Явно обществото е доста манипулативно,щом от двуминутен репортаж и се извиха опашки пред КАТ.Спрете да гледате новини...
Темата беше 12 страници преди да пуснат първия репортаж,даже закъсняха.Нещо са забравили в КАТ да сменят документи и мълчаха до последно.Същото става с номерата,знае се че са поръчани,че има търг с оферти,но защо се поръчват не се знае.
bobbby11 написа: Не искам да ми се сърдят и да се афектират, обаче не ми е ясно как е възможно въобще да има хора, които при толкова неясноти и очаквани изменения, тичкат като пале пред майка си я в разни нелицензирани сервизи, я направо в КАТ... И си сменят напълно валидни документи и то с ясното съзнание, че след няколко месеца може да се наложи пак да ги сменят... И едва ли не - се молят някой да им вземе парите...
Ами хората не искат да плащат глоби,аз пък искам да съм изряден технически и да,няма кой да ми вземе парите,понеже след тези наредби ще останат без хляб именно тия сервизи.Отидох в най-лицензирания газ сервиз в света.Паспорти дават само на инжекциони.Ние сме последна дупка.Всеки вика карай и вдига рамене.Да,ама няма да плащат те я,ако има санкции.Мен ме връщат за проба на бутилка,утре ще ме върнат за евроклапан...Бил 10г. срока,била и 10 годишен живота на бутилката,бил колкото е указал производитела на нея.А де.
Сега имам пари-сега тичам.Срока за узаконяване на въздушно и газово оръжие разбрах,че го има от тв-то в деня,в който изтече.А ДЕ?
И как може да има фирми,тестващи водолазни бутилки на 250-300 атмосфери,а няма такива за газови бутилки на 25атм. примерно?
Върни се в “Автогазови уредби”