АГУ - пререгистрация и смяна на талон бензин/газ

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Re: АГУ - пререгистрация и смяна на талон бензин/газ

Мнениеот moimoimoi » Пон 25 ное 2013 19:36

официална информация от кат

http://press.mvr.bg/NEWS/news131125_02.htm

от което аз разбирам че наредба № I-45/2000 г. спира да действа, а имено тя е задължавала смяна на талоните заради добавянето на газова уредба

Поживём — увидим

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пон 25 ное 2013 19:47

Живеем в една пародия, в която ние сме главните актьори, а нашите режисьорите са на жълтите павета, но продуцентите ака кукловодите не ги знаем!!!!!

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Пон 25 ное 2013 19:59

Стараем се всичко да е европейско...а кога данъците на коли с алтернативни горива ще станат европейски?

Потребителски аватар
toni_tv
Автомобил: Passat B5 syncro
Двигател: ADR

Мнениеот toni_tv » Пон 25 ное 2013 20:05

Ето репортажа на btv по случая - няма санкций няма краен срок http://btvnews.bg/article/bulgaria/masova-isteriya-okolo-registratsiyata-na-gazovi-uredbi-v-kat.html

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Пон 25 ное 2013 20:09

В КАТ Враца в Full Max :biggrin :biggrin :biggrin не съм си сменявал талона просто минах от там да вида как е положението :mhihi

landir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landir » Пон 25 ное 2013 20:20

Будали много само да знаеш как да им вземеш парите. :beer

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Пон 25 ное 2013 20:20

Да, след прочетеното на сайта на МВР и на чутото по новините е ясно едно: който иде да си смени талона и да кихне парата е голем будала... не че няма такива :) Ама все пак другари, преди да идете да си смените редовните документи с нови пак редовни поне четете :bishop

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 25 ное 2013 20:22

То така стана и далечната 2005 година, за смяната на номерата! Всичко търчи, бутат се по гишетата, за да им вземат парите! :banghead Ако не отиде никой, да видим дали ще вкарат закон! Какво да не глобят всички? Но какво да се прави, наивни си оставаме завинаги! Чакаме следващата смяна на номерата :bowdown

Потребителски аватар
alexass13
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alexass13 » Пон 25 ное 2013 20:25

:smile

Последна промяна от alexass13 на Пет 13 юни 2014 22:30, променено общо 1 път.

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Пон 25 ное 2013 20:27

На моя тлаон нищо не пише нито евро стандарт нито нищо само бензин кубици и брои места ! Да не после да има смяна на талон за евро стандарт .... иначе каква смяяна на номерата колега ? Моите са БГ и знамето на Евро съюза !

landir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landir » Пон 25 ное 2013 20:28

Аз още вчера го казах ама кой ли слуша?То всички много компетентни и торба акънлии. :beer

Потребителски аватар
toni_tv
Автомобил: Passat B5 syncro
Двигател: ADR

Мнениеот toni_tv » Пон 25 ное 2013 20:41

Ето и репортажа на БНТ и според него няма място за притеснение - http://bnt.bg/bg/news/view/112476/novo_iziskvane_kym_kolite_s_gazovi_uredbi

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 25 ное 2013 20:43

bmwww написа: иначе каква смяяна на номерата колега ? Моите са БГ и знамето на Евро съюза !

Твоите са от новите, но има много като моите, със БГ знамето! Но да не излизаме от темата! По медиите се въртят сякакви глупости и като газовите и не се знае кое е истина и кое не! http://press.mvr.bg/Archive/News/News_2008/news081016_02.htm

Последна промяна от my heart iS iCe на Пон 25 ное 2013 20:57, променено общо 1 път.

automan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот automan » Пон 25 ное 2013 20:46

кой и защо все пак направи тази психоза у хората! :rolleyes каква беше неговата цел?излезна че ,май всичката пара отиде в свирката!

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Мнениеот Iezekil » Пон 25 ное 2013 20:49

Bai Sando написа:Ако се заядат на прегледа,че ти е стара бутилката,си сложи нова.Тя върви с паспорт и в следващите 10 години не могат да ти кажат нищо,само трябва да ти заверят паспорта от сервиза в който са ти я монтирали :th_up

Те тука е разковничето,няма паспорт за новата,има сертификат.На практика догодина ще се мине в новата фирма "първично одобрение" срещу цифра и готово.
Благовест написа: Явно обществото е доста манипулативно,щом от двуминутен репортаж и се извиха опашки пред КАТ. :icon_lol Спрете да гледате новини...

Темата беше 12 страници преди да пуснат първия репортаж,даже закъсняха.Нещо са забравили в КАТ да сменят документи и мълчаха до последно.Същото става с номерата,знае се че са поръчани,че има търг с оферти,но защо се поръчват не се знае.
bobbby11 написа: Не искам да ми се сърдят и да се афектират, обаче не ми е ясно как е възможно въобще да има хора, които при толкова неясноти и очаквани изменения, тичкат като пале пред майка си я в разни нелицензирани сервизи, я направо в КАТ... И си сменят напълно валидни документи и то с ясното съзнание, че след няколко месеца може да се наложи пак да ги сменят... И едва ли не - се молят някой да им вземе парите...

Ами хората не искат да плащат глоби,аз пък искам да съм изряден технически и да,няма кой да ми вземе парите,понеже след тези наредби ще останат без хляб именно тия сервизи.Отидох в най-лицензирания газ сервиз в света.Паспорти дават само на инжекциони.Ние сме последна дупка.Всеки вика карай и вдига рамене.Да,ама няма да плащат те я,ако има санкции.Мен ме връщат за проба на бутилка,утре ще ме върнат за евроклапан...Бил 10г. срока,била и 10 годишен живота на бутилката,бил колкото е указал производитела на нея.А де.
Сега имам пари-сега тичам.Срока за узаконяване на въздушно и газово оръжие разбрах,че го има от тв-то в деня,в който изтече.А ДЕ?
И как може да има фирми,тестващи водолазни бутилки на 250-300 атмосфери,а няма такива за газови бутилки на 25атм. примерно?

Върни се в “Автогазови уредби”