П.П.Колата е Фелиция 1.9D-AEF мотор-98г.
свирене от хидравликата
- dekata
- Автомобил:
- Двигател:
свирене от хидравликата
От около месец започна концерта.Мислех,че е от пистовият ремък и го смених.Ефект никакъв
В сервиза казаха,че е от хидравликата на волана -помпата.Значи сутрин паля колата и започва да свири.Когата въртя волана при крайно положение(при упор)свиренето се усилва.В момента в който колата леко загрее и оборотите се нормализират-тишина.Къде е проблема?Изчетох доста теми,но там работата опираше до хлабав ремък,а моят казаха че е натегнат,ляга добре и т.н.Моля майсторите за съвет.Ако е от помпата как да разбера какво точно е дало фира
- Goti4eskiq
- Автомобил:
- Двигател:
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: свирене от хидравликата
"Масло" звучи най-вероятно. Но ти надали си се запуснал да останеш без!?!?! Ако количеството е наред опитай, както каза Goti4eskiq.
Успех с другото!!
А за свиренето в крайно положение (при упор) не се притеснявай. Аз като тебе се притеснявах и после 4 години карах предишната си кола с този дразнител. Обясниха ми, че помпата издава по-силен звук, защото среща по-голямо съпротивление от обикновено и се опитва да нагнетява масло. Не знам дали е така, но не беше проблем.dekata написа:Когата въртя волана при крайно положение(при упор)свиренето се усилва.
Успех с другото!!
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имах същия проблем като теб. Решението
- blackpearl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”