Питане за бензинова помпа на Пасат МI 1.8
-
zdravko_stoev
- Автомобил:
- Двигател:
Питане за бензинова помпа на Пасат МI 1.8
Уважаеми знаещи
,имам следния проблем/карам на газ и при все това реших да реанимирам и алтернативата-бензин.Казано ми бе че не е наред помпата и имаше отбив от цената и така .В резервоара където трябваше да се намира -нема никой-ни помпа ни кошничка!След издирване се оказа че е отдолу до бенз.филтър.Зная ,че най добрия начин е да се възстанови ситуацията както е оригинално но при все това/пак става дума за пари
/ако реша да сложа пак там помпа каква да бъде тя като параметри и изобщо някой има ли опит или наблюдения за подобно техническо явно българско
решение?
-
ivo123
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз карам Ауди 1,8 моноинжекция и при мене оригинално помпата ми е външна - така че няма проблеми - трябва само налягането да е същото. Двигателя ми е с мономотроник система 91 година.
На Ауди и Пасат моноинжекциите са идентични. Код на двигателя на Ваген е "ABS" а код на двигателя на Ауди е "PM. Това е разликата.
На Ауди и Пасат моноинжекциите са идентични. Код на двигателя на Ваген е "ABS" а код на двигателя на Ауди е "PM. Това е разликата.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
teodor6769 написа:Моя стария пасат беше 89г. RP и помпата си беше потопяема, а имам познати с двигат. RP нито един не е с външна помпа всичките са в резервоарите. Но явно има и изключения. Аз за първи път чувам за пасат В3 с външна помпа.
Питай адвоката за неговия RP. И аз останах много учуден, но е факт!
-
zdravko_stoev
- Автомобил:
- Двигател:
Двигателя е RP r и има индикации че оригиналното решение е с потопяема помпа и където е резервната гума намерих джаджи
,които приличат на поплавък и още нещо абе с две думи търсете българското
,ако при все това видя каква е сложената помпа и избера същата като параметри-след като има пасати с подобно изпълнение както разбирам ,ще имам ли проблем и изобщо как да се възстанови по най лесния начин-в резервоара няма никой под капачката вкл,. и бензин 
- zdr_spasov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: