Добавка за почистване на инжекциона - осезаема промяна?
Добавка за почистване на инжекциона - осезаема промяна?
Здравейте колеги, днеска сипах няква добавка (не си спомням марката) в бензина за прочивтване на помпати маркучи цилиндри и инжекциона, както и за предпазване от ръжда и налепи. Кога мога да чакам няква промяна (положителна) в работата на двигателя? Минах около 30-тина километра днес (градско) с добавката но ми е интересно кога ще има някво въздействие? В опътването пише че едно шише се използва за 2000км, а за много замърсен инжекцион се сипва цялото шише в пълен резервоар. Е реших че моя е много мръсен и го сипах цялото в резервоара (пълен).
Последна промяна от Hertz на Пет 22 дек 2006 18:12, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм много доволен от Redex за инжекциони.Ползвах го и за стария Форд 1.4 моноинж. и за Голфи,точно като твоя двигател.Има разлика с обработено и необработено гориво.AFT иска яко "газене",отвреме на време,за да върви както трябва.Забелязах,че ако го карам дълго време градско,без да му давам зор,се "запушва" и не върви както си трябва.Иска "издухване" чат-пат",за да е в ред.
andro_v написа:Аз съм много доволен от Redex за инжекциони.Ползвах го и за стария Форд 1.4 моноинж. и за Голфи,точно като твоя двигател.Има разлика с обработено и необработено гориво.AFT иска яко "газене",отвреме на време,за да върви както трябва.Забелязах,че ако го карам дълго време градско,без да му давам зор,се "запушва" и не върви както си трябва.Иска "издухване" чат-пат",за да е в ред.
хех, значи моя двигател е гледан - доста го "газя"

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”