Добавка за почистване на инжекциона - осезаема промяна?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Добавка за почистване на инжекциона - осезаема промяна?

Мнениеот Hertz » Пет 22 дек 2006 18:10

Здравейте колеги, днеска сипах няква добавка (не си спомням марката) в бензина за прочивтване на помпати маркучи цилиндри и инжекциона, както и за предпазване от ръжда и налепи. Кога мога да чакам няква промяна (положителна) в работата на двигателя? Минах около 30-тина километра днес (градско) с добавката но ми е интересно кога ще има някво въздействие? В опътването пише че едно шише се използва за 2000км, а за много замърсен инжекцион се сипва цялото шише в пълен резервоар. Е реших че моя е много мръсен и го сипах цялото в резервоара (пълен).

Последна промяна от Hertz на Пет 22 дек 2006 18:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Nachev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nachev » Пет 22 дек 2006 18:12

Май трябва да изхабиш целия резервоар. :)

Потребителски аватар
galaboff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот galaboff » Пет 22 дек 2006 18:40

Симо, много бързаш приятелю :)
При мен на Аудито трябваше да мине половин резервоар (300-350км) за да се усети разлика, при теб сигурно цял....

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 22 дек 2006 18:40

Nachev написа:Май трябва да изхабиш целия резервоар. :)
или да сипеш още един флакон :dontknow: :gruebel :wink: ако искаш да усетиш промяна де :wink: И ако всичко ти е било наред по системата преди добавката - каква промяна чакаш :?: :wink:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пет 22 дек 2006 18:41

Аз съм много доволен от Redex за инжекциони.Ползвах го и за стария Форд 1.4 моноинж. и за Голфи,точно като твоя двигател.Има разлика с обработено и необработено гориво.AFT иска яко "газене",отвреме на време,за да върви както трябва.Забелязах,че ако го карам дълго време градско,без да му давам зор,се "запушва" и не върви както си трябва.Иска "издухване" чат-пат",за да е в ред.

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Пет 22 дек 2006 18:49

andro_v написа:Аз съм много доволен от Redex за инжекциони.Ползвах го и за стария Форд 1.4 моноинж. и за Голфи,точно като твоя двигател.Има разлика с обработено и необработено гориво.AFT иска яко "газене",отвреме на време,за да върви както трябва.Забелязах,че ако го карам дълго време градско,без да му давам зор,се "запушва" и не върви както си трябва.Иска "издухване" чат-пат",за да е в ред.

хех, значи моя двигател е гледан - доста го "газя" :roll:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”