Хубавото е,че е налично почти всичко за вида,просто сезона не позволява.
Чакам с нетърпение пролетта

Аа не,аз съм в ТУ,ама може
 Аа не,аз съм в ТУ,ама може 

: ,защото и предния собственик ги е правил така и нямаше как да възстановя оригиналните рефлектори),почистих стъкла,лупи,направил черна ламаринката покрай лупите,боядисах самите ламаринки сиви със термоустойчив спрей и се получи много добър ефект - лупите се виждат перфектно,дори да не светят фарчетата.
: ,защото и предния собственик ги е правил така и нямаше как да възстановя оригиналните рефлектори),почистих стъкла,лупи,направил черна ламаринката покрай лупите,боядисах самите ламаринки сиви със термоустойчив спрей и се получи много добър ефект - лупите се виждат перфектно,дори да не светят фарчетата.

От Национална лотария ли спечели ?
   От Национална лотария ли спечели ?

и сутринта се тресеше доста мотора няколко секунди.
 и сутринта се тресеше доста мотора няколко секунди.

16" 9J ET14,като на снимките са с големи гуми и не изглеждат кой знае как,ама с 215/40 ще заспят
  16" 9J ET14,като на снимките са с големи гуми и не изглеждат кой знае как,ама с 215/40 ще заспят   Някой ще каже че избруталявам,ама....мерак ми е да му сложа девятки.А и може да се каже че намерих вежди от G60 и ако не мине котка път и те ще са налице
 Някой ще каже че избруталявам,ама....мерак ми е да му сложа девятки.А и може да се каже че намерих вежди от G60 и ако не мине котка път и те ще са налице   

Страшни са
  Страшни са   Мятай им едни гуми 195/45 и ги качвай на колата
  Мятай им едни гуми 195/45 и ги качвай на колата  
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта