Здравейте
Когато си отворих предния капак на колата голф 4 1.6 акл, видях един кабел да стърчи.Когато го проследих се оказа че е от ключето за алармата на капака.
Въпроса ми е къде трябва да го свържа. Търсих из форума но открих само че този кабел подава минус към алармата, ако съм разбрал правилно, но така и не намерих къде да го вържа пак.
Благодаря предварително
изваден кабел за аларма голф 4
- teddy
- Автомобил: golf 4
- Двигател:
Re: изваден кабел за аларма голф 4
трябва да имаш прекъсвач на ключалката на капака.
кабела го видях от къде се е скъсал(преди него забелязах, защото се е протрил под кутията за въздушния филтър), но кагато го свързах сирената почна да свири много слабо.Всичко друго си работи.Пак го разкачих но слабия звук на алармата си остана.На какво може да се дължи това.Mалко преди това замервах този кабел кабела с мултиметър.Можели и от това да е станало нещо?
Ако някои е наясно с алармите, моля да сподели, че иначе ще трябва да разкачвам целия модул на алармата и да я отварям, да гледам дали не е изгоряло нещо, а това си е работа.А и навънка си е студено сега :)
Ако някои е наясно с алармите, моля да сподели, че иначе ще трябва да разкачвам целия модул на алармата и да я отварям, да гледам дали не е изгоряло нещо, а това си е работа.А и навънка си е студено сега :)
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Не разбрах със заводската аларма ли си и тая сирена кога за последно е свирила силно(може да е спекла).
Не е заводска алармата....допълнителна е. Забелязах че не се чува когато видях скъсания кабел. Ползвам повече заводската и затова не мога да кажа точно кога е станало. Освен да търся къде са скрили пищялката и да меря дали идва ток до нея
- the_red_camel
- Автомобил: Skoda Roomster 1.6 16V 105hp
- Двигател: BTS
Като става въпрос за аларми и аз имам едно питано, откакто взех колата която беше с аларма-и тя така е направена, че при всяко палене аварийните светват 8-9 пъти, което вече ме дразни и май в тия студове за първия старт на колата не е за добре.. на ръководството немога да намеря деактивацията на това.. иначе алармата е Mark auto security 1500 LUX
тука пише за програмирането на Mark 1500 LUX ....още на първата страница
http://vikiwat.com/userfiles/productimages/16557/avtomobilna-alarma-mark-1500lux-0.pdf
http://vikiwat.com/userfiles/productimages/16557/avtomobilna-alarma-mark-1500lux-0.pdf
- the_red_camel
- Автомобил: Skoda Roomster 1.6 16V 105hp
- Двигател: BTS
То хубаво пише колега, но това което искам аз май го няма или аз не схващам.. 

до the_red_camel
пробвай да рестартираш алармата и отново да си я програмираш....както го пише в таблица 2 ....може след рестарта и препрограмирането да се оправи
пробвай да рестартираш алармата и отново да си я програмираш....както го пише в таблица 2 ....може след рестарта и препрограмирането да се оправи
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”