Увисване на предна лява врата - ремонт?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Съб 23 дек 2006 10:25

Аз за това написах:
Изображение

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 23 дек 2006 10:28

vw_golf_2_Memphis написа:
niks76 написа:ако не е изгнило нещо подлагаш крик и надигаш вратата(само не много :lol: )и висването из4езва

Бате зарежи тоя вариянт!
Много може да ти пострада вратата :wink: :wink:

Подложи шайба на пантите и ще се надигне :wink:
Или така или иначе си си взел двувратка така че примири се :twisted: :wink: :wink:

При правилно рилагане на метода с крика резултата е перфектен и продължителен-при мен вече година не се забелязва рецидив :lol:

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Съб 23 дек 2006 12:36

the_drifter33 написа:хващате се 2ма човека, отваряте вратата почти до максимума и започвате да я надигате внимателно, (2ма щото ако си сам може да се изсипеш). Така на няколко пъти я излашквате(силно казано) и ти гарнтирам че няма да имаш проблеми в скоро време:D :D изпробвано е многократно :lol:
е па не е ли по лесно с крик вместо да се напъват хора;и следващото:пиша за двуминутно решение на проблема ,което е безплатно и проверено многократно :!:

Потребителски аватар
Thunder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Thunder » Съб 23 дек 2006 15:49

Абе то и на мене ми е увиснала предна лява врата,ама моят е петврат.И то от щифта е проблема ама там има лугт като го надигнах с крика и няма начин така да се оправи.незнам как по друг начин.

Потребителски аватар
aalio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aalio » Съб 23 дек 2006 18:44

Хора и аз си имам увиснала врата на 2вратка,ходих в юнитреид и ми казаха че щивта струва 15лв,но иварианта със стругара става,а за парите зависи от тов дали стругата е твои човек.Аз лично мисла да че е много дразнещокогато не се зтаваря лесно тая врата все пак е наи исползваната нали.Незнам до колко лесно се избива старивя и дали няма да е много разбита дупкада на самата панта за това стругара май е по-добрия вариант.

Потребителски аватар
Stefanoz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefanoz » Съб 23 дек 2006 20:24

И на мен ми е увиснала вратата,лятото ходих при стругар гледа я човека и вика:Сложно е и може да струва около 50 лв! Много ми се видяха и си карам така,но определено ме дразни :x

4ep
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ep » Съб 23 дек 2006 20:30

Stefanoz написа:И на мен ми е увиснала вратата,лятото ходих при стругар гледа я човека и вика:Сложно е и може да струва около 50 лв! Много ми се видяха и си карам така,но определено ме дразни :x

Еее колега извинявай ама при тоя повече не ходи. :evil: То в София няма такива стругари. Ти щифт не си ли виждал?

Потребителски аватар
aalio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aalio » Съб 23 дек 2006 21:35

4ep написа:
Stefanoz написа:И на мен ми е увиснала вратата,лятото ходих при стругар гледа я човека и вика:Сложно е и може да струва около 50 лв! Много ми се видяха и си карам така,но определено ме дразни :x

Еее колега извинявай ама при тоя повече не ходи. :evil: То в София няма такива стругари. Ти щифт не си ли виждал?

Все едно болче 6мм. :P

Потребителски аватар
Stefan 0201
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefan 0201 » Нед 24 дек 2006 4:24

Максимума които са ми вземали е 20 лв и става перфектно.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 24 дек 2006 16:45

Не знам каква е хавата с тези щифтове но преди като карах Опел му клопаше вратата и беше леееко провиснала- смених му щифтовете оправи се и след 2 седмици беше пак същата работа! А сега на голфа беше само провиснала и след крика няма мърдане! Така че ако са някакви правени от стругар щифтове и решат проблема с провисването добре,но ако са от тези дето се продават /стига механизма да е като на опела/ направо не си струват парите и труда !

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”