Мммм да, Мършав ти за пореден път се появи, взе участие в темата, от своята висока трибуна ни каза колко сме прости, фръцна се и си тръгна. Това за теб явно е нормално защото ти дори и собствените си теми не изкарваш до край!
Ролята на форумен културтрегер все трябва да бъде заета от някого, това е важен пост който не бива да стои празен, всяка голяма група, наред с хора представители на повечето сфери от живота, трябва да има и своя умник.
Всеки тук каза какъв е, с какво се занимава, изказа някаква гледна точка, похвали се, оплака се, общо взето си изпяхме песента и всеки предложи достоверно оправдание за решенията които е взел или не, за да живее и да се чувства по-добре.
Единия отишъл в Германия, не може да пише правилно във форума или просто не се опитва, за сметка на това изкарва пари и според неговите разбирания живее добре. Аз със цялата си глупост, събота и неделя вместо да си чеша топките пред телевизора и да гледам формулата, въртя мотиката, и на мен ми е добре и аз не се оплаквам.
Автора на темата го тормозят други въпроси, с отговори известни и ясни на всички, отговора е един, България е такава защото ние сме такива!
Първото нещо за което се сетих и което направих, е да те сложа в едно изречение в което използвам като сравнения, мъжки полови органи, женски полови органи, придавам повече сила в смисъла на това което мисля като вкарвам и възвратно постъпателни движения, общо взето съм ТИ .... ....... майна!
Общо взето, ти и тук си показа муцунката, направи на две-три места цър, цър и пак се прибра в дупчето, в което по-принцип стоиш през повечето време "ънда кавъ" и дебнеш с червения химикал да коригираш нечие мнение. Може би мислиш че придавайки си важност по-този начин, правиш нещо много значимо и голямо, да важно е наистина. Хубаво е човек да може да пише, да говори и да се изразява правилно и разбираемо за околните.
Хубаво е и след като претендираш и ни показваш треската която е в нашите очи, да ни покажеш или да ни кажеш какво ТИ си направил до тук, с какво и на кого помогна, с някакво твое действие?
Ако си толкова скромен и не обичаш да се хвалиш с големите житейски върхове които си покорил, моля, упълномощи някой твой колега или приятел тук във форума да ни запознае с твоята блага и смирена личност. С дарителя, помощника, ЧОВЕКА, доайена, Мършавия!
Дори призовавам хората които те познават, с които си пекъл кебапчета и си пил бира по-форумните сбирки и срещи да кажат по-някоя блага дума за теб!
Нямам нищо против, да ме гледаш и да ме упрекваш от високо, да ми казваш и показваш грешките, та дори и да ме съдиш и определяш! НО първо и преди всичко ми кажи и покажи какво ТИ си направил, дай ми своя голям пример в живото със който да ме накараш да плясна с ръце и да ти кажа ЕВАЛА, ГОЛЯМ СИ, БРАВО!
До тогава, не си позволявай да църкаш като мишка насреща ми, и да ми подвикваш от някъде, от където дори не мога да те видя, колко съм бил глупав!
Нали, да си имаме уважението все пак, като за начало, преди да претендираме за нещо!
И за да не бъда 100% ОФФ ще напиша защо сме на това дереже
България е такава защото ние сме такива!