Кой ще ни пази децата?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Bioside
Автомобил:
Двигател:

Re: Кой ще ни пази децата???

Мнениеот Bioside » Чет 19 дек 2013 21:04

Кое не разбра че е по темата .Май наистина сте истрещели .И макар че сме с едно име ме дразни пернишкото ти поведение.За цената и условията на фотоволтаиците или батериите се информирай сам.Бонус от мен.Дали работят или не,няма значение.Плаща се определена сума за месец и толкоз.Ето затова няма кой да опази децата ни.Лесен въпрос на първо четене но с огромен подтекст .Как очакваш хора заети с отговорната задача за делбата на милината да се разправят с защитата на нашите деца.По другите въпроси не ми се говори :bishop :bishop :drunk

Потребителски аватар
110afn
Автомобил: Audi A6
Двигател: AFN

Мнениеот 110afn » Чет 19 дек 2013 21:14

Не е по темата, но като се замисли човек си е баш по нея. Това е пладнешки обир....само за връзкари и бутнали под масата яко. Значи на гольо и Сульо и Пульо държавата му дава кредит за фотоволтаика и в същото време му прави железен договор за 20-30 години . И аз искам такива условия за бизнес
Държавата е пропаднала тотално, всеки може да си пише по форумите, но голата истина е, че всеки се спасява поединично и както намери за добре

Потребителски аватар
nasko1978
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nasko1978 » Чет 19 дек 2013 21:23

Какво ми е Пернишкото поведение бре,био какъв си не знам???
Човека даде пример,че учени деца стават Хора,ръководители,което е похвално.
Достатъчно информирам съм по много теми и "болната" за теб тема за фотоволтаиците хич не ми е приоритет! :thumb_down
Много ми е интересно ти пък от кое село си,щото аз съм Перник?
Против селяните нямам нищо,ама противм селяндурите - много.
ЗАЩО нямаш мнение по другите въпроси?
Наско

Bioside
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bioside » Чет 19 дек 2013 21:31

Раздели думите на две и ще разберещ.Bios-IDE.Какъв пример.Точно пък тези фотоволтаици не са за пример.Не наричай хората селяндури.Господ цървули къса хора събира.
Наско.

Потребителски аватар
nasko1978
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nasko1978 » Чет 19 дек 2013 21:47

Никой не искам да обиждам,но ти ми определи поведението,а пък така и не разбрах откъде си.Достатъчно ясно се изразявам!
Не каза нищо интересно по темата.
BIOS и IDE нищо не ми говори. :rolleyes

Bioside
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bioside » Чет 19 дек 2013 22:13

Занимавам се с подръжка на компютърни мрежи през свободното си време.Поведение не съм ти определил.Не се сърди ама ние отгледахме децата си с много лишения от наша страна.Живи и здрави да са и дано не се наложи някой да ги пази освен мен :bishop

Потребителски аватар
nasko1978
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nasko1978 » Чет 19 дек 2013 22:20

Изобщо не ти се сърдя! :beer
Синът ми като беше малък ми казваше "Тате ,ти като си почивка,все си на работа" !!! :banghead :eek
Баща ми беше така и все още работи на 72 и пак не стига да се оправя нормално!
Детето си го пазя много добре,ама от дрогираните и пияни шофьори,които полицията не ги прибира ми е много трудно и сложно да го пазя.
:newsm66

Потребителски аватар
kaltcev.72
Автомобил: golf 4 toyota avensis
Двигател: 1.6 1J 2001

Мнениеот kaltcev.72 » Чет 19 дек 2013 22:22

Защо вкара фотоволтаиците в темата само не разбрах? Всички ти казваме че става въпрос за млад човек стигнал сам до ръководен пост, на 100% сам .
Какво сте вие някакви търсачи на силни усещания или какво? Или свинята ще намери кал на всякаде!
Наско ти каза точно , човек от калта ще извадиш , но калта от човек ...не можеш!

Bioside
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bioside » Чет 19 дек 2013 22:33

Задачата е да не минеш през цялата кал.Аз съм се опитал да го спестя на всички мои близки хора.Ами не става :th_up

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пет 20 дек 2013 6:47

kaltcev.72 написа:Но аз продалжавам да твардя , че трябва да разчитаме на младите хора получили образование зад граница.За пример ще дам мойте племенници който единия завърши в Германия като още на първата година беше поет и субсидиран от немска фирма и в момента и председател на Съюза на фотоволтаиците в България. Другият завърши в Англия и в момента е член но Европейска комисия.

nasko1978 написа:Човека даде пример,че учени деца стават Хора,ръководители,което е похвално.
След безобразно неграмотното мнение на Калчев, който се гордее с племенниците си, макар да не е очевАдно дали са от групата на безкористните политици или на "нормалните" ... и след виковете "Браво! Да живей!" на Наско ... за когото явно е важно детето да се изучи и да стане ръководител ...
Аз бях до тук.
Намерили сте се тук тримата с форски да си дърдорите и да пеете песничките "ЗАЩО така никой не МИ пази децата?", "Аз съм си на село и съм добре, а ВИЕ що не правите нищо, за да се оправите?", "Аз съм на чужбината и ми е добре, нищо, че не мога да пиша нито на родния си език, нито на чужбинския" ...

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пет 20 дек 2013 11:21

Мммм да, Мършав ти за пореден път се появи, взе участие в темата, от своята висока трибуна ни каза колко сме прости, фръцна се и си тръгна. Това за теб явно е нормално защото ти дори и собствените си теми не изкарваш до край!
Ролята на форумен културтрегер все трябва да бъде заета от някого, това е важен пост който не бива да стои празен, всяка голяма група, наред с хора представители на повечето сфери от живота, трябва да има и своя умник.
Всеки тук каза какъв е, с какво се занимава, изказа някаква гледна точка, похвали се, оплака се, общо взето си изпяхме песента и всеки предложи достоверно оправдание за решенията които е взел или не, за да живее и да се чувства по-добре.
Единия отишъл в Германия, не може да пише правилно във форума или просто не се опитва, за сметка на това изкарва пари и според неговите разбирания живее добре. Аз със цялата си глупост, събота и неделя вместо да си чеша топките пред телевизора и да гледам формулата, въртя мотиката, и на мен ми е добре и аз не се оплаквам.
Автора на темата го тормозят други въпроси, с отговори известни и ясни на всички, отговора е един, България е такава защото ние сме такива!
Първото нещо за което се сетих и което направих, е да те сложа в едно изречение в което използвам като сравнения, мъжки полови органи, женски полови органи, придавам повече сила в смисъла на това което мисля като вкарвам и възвратно постъпателни движения, общо взето съм ТИ .... ....... майна!
Общо взето, ти и тук си показа муцунката, направи на две-три места цър, цър и пак се прибра в дупчето, в което по-принцип стоиш през повечето време "ънда кавъ" и дебнеш с червения химикал да коригираш нечие мнение. Може би мислиш че придавайки си важност по-този начин, правиш нещо много значимо и голямо, да важно е наистина. Хубаво е човек да може да пише, да говори и да се изразява правилно и разбираемо за околните.
Хубаво е и след като претендираш и ни показваш треската която е в нашите очи, да ни покажеш или да ни кажеш какво ТИ си направил до тук, с какво и на кого помогна, с някакво твое действие?
Ако си толкова скромен и не обичаш да се хвалиш с големите житейски върхове които си покорил, моля, упълномощи някой твой колега или приятел тук във форума да ни запознае с твоята блага и смирена личност. С дарителя, помощника, ЧОВЕКА, доайена, Мършавия!
Дори призовавам хората които те познават, с които си пекъл кебапчета и си пил бира по-форумните сбирки и срещи да кажат по-някоя блага дума за теб!
Нямам нищо против, да ме гледаш и да ме упрекваш от високо, да ми казваш и показваш грешките, та дори и да ме съдиш и определяш! НО първо и преди всичко ми кажи и покажи какво ТИ си направил, дай ми своя голям пример в живото със който да ме накараш да плясна с ръце и да ти кажа ЕВАЛА, ГОЛЯМ СИ, БРАВО!
До тогава, не си позволявай да църкаш като мишка насреща ми, и да ми подвикваш от някъде, от където дори не мога да те видя, колко съм бил глупав!
Нали, да си имаме уважението все пак, като за начало, преди да претендираме за нещо!

И за да не бъда 100% ОФФ ще напиша защо сме на това дереже :smile
България е такава защото ние сме такива!

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пет 20 дек 2013 19:16

kaltcev.72 написа:Защо вкара фотоволтаиците в темата само не разбрах? Всички ти казваме че става въпрос за млад човек стигнал сам до ръководен пост, на 100% сам ...
Наско ти каза точно , човек от калта ще извадиш , но калта от човек ...не можеш!

Ае да не се правим на по-тъпи, отколкото сме, става ли? Фотоволтаиците ги вкара в темата ти лично и едва ли си оня единствения българин, който не знае за каква грозна нагла далавера става въпрос. Или викаш разликата между пладнешки грабеж и успешен бизнес зависи от това чий племенник се е уредил до парче от баницата ?

bread1978
Автомобил: VW Polo
Двигател: AEF 1997

Мнениеот bread1978 » Пет 20 дек 2013 21:02

Лелеееее, щом Мършавия спря след този коментар --> значи работата е сериозна :exclaim
@Форски - браво за всичките ти мнения -> подкрепям ги напълно, стига да позволява професията - няма по-хубаво от това (за жалост, при мен не е така :neutral )!

А по темата: Възпитавайте ги да бъдат добри с другите - поне аз така правя... често ще ги мачкат сега, ама за напред, ако всеки така прави - това е решението!

Наздраве, колеги, и весели празници! :drunk

П.С. Фотоволтаиците, както и нагласените образовани човечета там - :thumb_down

kiril_bulgaria
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiril_bulgaria » Съб 21 дек 2013 8:20

Като вкарахте фотоволтиците, нека и аз да напиша нещо:

Фрапиращо! Слънцето грее над 24 часа за някои фотоволтаични фирми
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1914922

И това са само тези, за които слънцето е греело над 24 часа, за другите го приемаме за нормално!
И какви са последствията? НЯМА в България, новина на последна страница, колкото да се отбележе, за да покажем, че има свобода на словото!

Къде са 8-9 часа/ден зимата, къде са 31 часа/ден?
И то слънцето я го има-я го няма през зимата, а тук говорим за всеки ден!

Ето и най-фрапиращите случаи,
над 24 часа/ден:
слънцето грее на ден за:

Ценекел Солвет ЕООД - 31:24 часа в денонощие.
ГНСолар ЕООД (31:17),
Сънимекс ЕООД - 31:13 часа,
Соларинг 2010 ЕООД отчетът показва 31:09 часа слънце на денонощие,
Мигсолар ЕООД (31:04),
Анасолар ЕООД - 31 часа,
Вайеберлен Солар Уан ЕООД - 30:58 часа,
Солмекс ЕООД - 30:58 часа,
Елисолар 1 ЕООД (30:13),
Макс Солвет ЕООД (27:45),
Солар Инвест трейдинг ЕООД (средно по 27 часа на ден за различните й соларни мощности).
Велвол ЕООД - 26:49 часа.
Аабакус Солар ЕООД - 26:34 часа,
Пеп Солар ЕООД (26:28),
Датцсолар ЕООД (25:09),

Форски, подкрепям твойте мнения. България е такава защото ние сме такива!

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Съб 21 дек 2013 9:12

Ами кво се учудват, за младия специалист, завършил в Германия явно не е проблем да накара слънцето да свети и 35 часа на денонощие. Наборе Калчев, я кажи
в кой университет ги е научил тия работи, ?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”