Колега yanio, няма гаранция, че дори и 10к лв да дадеш за същата кола ще е безупречна.Най-добре е нова кола. А на колегата Founder мога да му дам един пример с мен: Когато купувах първата си кола(голф 3), четох и се вслушвах във всякакви мнения за тези коли.Разбрах че 1.8моно е най-коравия мотор.Купих си такъв голф, след което го платих поне 2 пъти в ремонти за 2-3 години.2 пъти шлайф на главата, алтернатори, амортисьори, рейки и какво ли още не.Останах супер разочарован от Голф 3.Продадох колата на един колега с когото все още работим заедно.Той е супер доволен от тази кола( Голф 3,) от както го е взел май даже и масло не е сменял, нищо не е бутал по колата.Така, че извода какъв е: кола и жена на късмет  

, обаче ми писна да купувам коли, да вкарвам една торба пари в тях и накрая да ги продавам.Затова решението на проблема ми май ще е следното: днес смених филтрите и малото, след празниците ще я закарам при моя майстор да проверим дали не взима въздух от някъде и дали всички горивни помпи работят и ако след това не се оправи проблма ще я карам така, докато не си купя следващия модел