Преди месец сложих газ Симгаз + монтираха я в Ст Загора колата върви но много гори няколко засичания и все се върти около 20 на сто като включа и бензина в това число става още повече три пъти ходих да я настройват казвват че всичко е нормално но ефект няма днес сложиха дюзи 1.8 мм и ще видим какво ще стане старите бяха 2мм. имам кабел Вагком на бензин всичко и добре като показания гешки няма. Имам и кабел и софтуер за газовата Симгаз 3 но с него несъм ровил по колата като разчитах на тези които я монтираха но уви. Ако някой колега с този двигател има снимки на настройките на тази газова да помага гледах че променят времената на дюзите и някакъв коефициент но не ми се рови на сляпо. Така бях и с Вагкома но с времето и четене изфорума му хванах цаката сега е време да се ушлайфаме и с настройките на газта . Щото в Ст Загора по мнение на патили има много монтажници и ме съветват да ходя в Пловдив но ако има колеги минали по този път да поматат
ADR 1.8 20V 1998 Audi A4 Ето малко снимки от газовата на Вагком няма грешки и показателите са в норма
http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=153843 Ако някой има карта на тази газова работеща моля да помогне
Simgas+
- mrpetrov
- Автомобил: 1997 Passat B5
- Двигател: 1.6 AHL
Re: Simgas+
Колега, ако ще пренасяш настройки - ти трябва не просто същата кола със същият газов комп, ами ти трябва абсолютно всичко еднакво - колата, ГИ, изпарител, инжектори и т.н.
А като се замисля - дори и всичко да е абсолютно еднакво - може едният изпарител да е настроен да държи едно налягане на изпарената газ, а другият друго - и от там - няма как настройките на едната кола да работят на другата...
На твое място - или ще търся добри майстори-настройчици, или четене, и собственоръчна настройка.
Успехи!
А като се замисля - дори и всичко да е абсолютно еднакво - може едният изпарител да е настроен да държи едно налягане на изпарената газ, а другият друго - и от там - няма как настройките на едната кола да работят на другата...
На твое място - или ще търся добри майстори-настройчици, или четене, и собственоръчна настройка.
Успехи!
- lingerov
- Low rider
- Автомобил: VW Golf Mk 2
- Двигател: Г60 1991
- Контакти:
Съгласен съм че не мога да пренеса на 100 % настройките но за този газова няма почти никаква инф. и затова ако някой има снети настройки за този модел да видя принципа и база за сравнение
- lingerov
- Low rider
- Контакти:
След смяна на дюзите с 1.8 сега е на 13/100 късо градско 3-5 км смятям че е добре за зима
- lingerov
- Low rider
- Контакти:
Autogas Italia
- Прикачени файлове
-
- 1.jpg (41.79 KиБ) Видяна 1480 пъти
Върни се в “Автогазови уредби”