golfvr66 написа:... А ми трябват части като Дюзи ...
Провери тези ... Дано да имаш късмет!
morfei1 написа:Фукса 5W40 суперсин също не е за пренебрегване. Аз съм му врътнал към 160000км. Добре е особено когато струваше 80лв за туба.
Откакто смених турбина, колата спря да харчи масло, откакто смених разпределителен вал и повдигачи , мотора стана по-тих и работи по-меко, ако му пусна и нови дюзи ще свали и разхода![]()
Специално при тия мотори, тва са ремонти които винаги настъпват въпрос на време и километри.
7 speed DSG написа:Преди около месец смених антифриза принудително (спука ми се водно съединение, та за това) и от тогава насам започна да ми "играе" температурата - пада от 90 градуса до едно деление преди това и пак се качваOткакто имам колата температурата винаги е седяла единствено и само на 90-те градуса ! Идеи някакви на какво може да се дължи това ?
golfvr66 написа:Какво говориш колега.
Какво масло в нафтата,направо си слагаш сам ножа.
Дюзите просто заминават ама веднага.
Той с тази нашата нафта че заминават а камоли ако сложиш и масло в нафтата.
jokera152 написа:Здравейте на всички печкиТея дни ми предстой да взема един Леон АРЛ и да предам малко марката.Та интерсува ме как горе долу му върви подръжката,колко масло събира смяна ангренаж,водна помпа и тн колко пари горе-долу.И освен тва какви са им слабите места освен дюзи,вал,турбна и по горе казаните?Също така откаде им сипвате нафтичка къде е най-добра Еко,ОМВ?Благодарим предварително
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта