Относно оборотите да ти кажа, че ако си с ABD двигател максималната мощност на колата е в 5200 оборота.
Естествено тези цифри важат за бензина, аз лично на газ след 4600-4700 не виждам разлика във вървежа с каквато и да е настройка.
Даже на газ имам по-добри показатели на смяна на предавка до 4000 оборота.
Естествено това си зависи най вече от изпарителя и състоянието му.
В момента съм почти убеден че имаш добри показатели около 4000 оборота и затова ти харчи толкова и върви повече за конете си.
Така бях и аз преди, но с времето...
Та за настройката приемам че си със електрически изпарител, не вакумен. Тогава имаш едно бронзово болтче на изпарителя. Не знам какво казват другите, но по моите наблюдения, то само определя колко лесно ще ми пали колата зимата. Него го завих напълно и го отвих само четвърт оборот. За моя изпарител е толкова(Ловато електрически), за другите не знам. После пак на самия изпарител има една голяма врътка(при мен е черна), та нея я завиваш и отвиваш, като си миришеш ауспуха дали мирише на газ или не. Трябва да не усещаш не изгоряла газ. При мен като се отвива повече ми намалява газта(не знам защо е така). Аз съм я завил да ми държи към 800-820 оборота или преди да загазва двигателя.

Всъщност това вече го правя на вибрациите от двигателя, защото съм му свикнал да го правя хем малко хем да няма тресене(той постоянно се тресе, но съм свикнал как точно трябва да е).
Последната стъпка съм я правил с тройника, който го завивам толкова колкото да ме радва вървежа във високите обороти, но без да се прекалява. И това е общо взето - проверки и профилактика трябват за да си доволен.
Газта не е като дизела (на братовчеда), който от почти година не си е отварял капака на двигателя.
По мое мнение за хубаво каране извънградско просто се пуска половин оборот на врътката и тройника.
Или имаш хубав разход или хубав вървеж, или златната среда - така стоят нещата. Успех!