Мнениеот icorainbow » Нед 29 дек 2013 21:13
Ами пък да си призная, така е! Преди взимах от метро, ама викам хайде, та взех Енеос от познат, който се занимава с авточасти, ами олекна работата на мотора, не помня на колко потъмня! Сега сложих от Лики-то, не съм недоволен, въпреки че чукат повдигачи, но те май са си заминали( очаквах хич да не тропат)! Иначе е 10в40! Един колега, с който учихме ме посьветва-"това 10в не е масло" и другия път ще го послушам! Та мисълта ми е, Лики-то не е лошо, до 2-3хил не мръдна почти цвета, а сега е доста черно- 3-4 хил, но и доста карах извънградско както и 4-5 км късо в града! Преди смяна сложих промивка! Сигурно за това не потъмня толкова бързо, а и аз само на газ карам, но определено съм съгласен, хубавото масло трябва да потъмнява - да отмива мизериите! На пипане днес си имаше мазилни свойства, на пипане де, но мисля, че е доста добро, нищо, че на 3-4 хил стана черно! Но другия път ще пробвам с 5В40, казаха ми за една марка дето била хубава и същите пари като това на ЛИки, само че 5В, а не 10В. Както и да е! Колега, не се плаши ако си сигурен, че маслото ти е Кастрол, карай! Пробвай да го мазнеш на пръста си, ако е мазничко, няма проблем!