Кажете какво трябваше да направя в случая?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Кажете какво трябваше да направя в случая?

Мнениеот Pavcho2 » Сря 27 дек 2006 2:42

Та кажето какво трябваше да направя след като некъв п***с с някъква фиеста с нерегулирани фарове ме залсепяваше от сточна гара до ОМВто в началото на Надежда
Бях до него по време на изпреварването му (спрямо мен) не реагира на бибкане за да му кажа че пречи на всички ...след кето пак го изпреварих и той пе***са ми се залепи за задната броня и не мръдна от мене до ОМВто ...трябваше ли да набия спирачките или както направих да не му се заяждам ?

Последна промяна от Pavcho2 на Сря 27 дек 2006 12:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Сря 27 дек 2006 2:45

Оставяш го да те изпревари и си перкаш спокойно,като си мислиш за важните неща..... :roll: mhihi

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 27 дек 2006 7:11

Има една историйка как един чичко слагал разни топки(за тенис, и др по-малки) в буркан или нещо от сорта пред някФи студенти или нещо подобно.. Ако си я чел, припомни си я. Ако не си, дано някой, който се сеща за какво иде реч извади линк, че аз нямам спомени къде я четох.
Абе чичо Гугъл сичко знае :) http://ailupus.hit.bg/material/other/fi ... tisnow.htm

Потребителски аватар
blagoykata
Автомобил: Пасат
Двигател: АФТ 1996

Мнениеот blagoykata » Сря 27 дек 2006 9:23

myrshavija написа:Има една историйка как един чичко слагал разни топки(за тенис, и др по-малки) в буркан или нещо от сорта пред някФи студенти или нещо подобно.. Ако си я чел, припомни си я. Ако не си, дано някой, който се сеща за какво иде реч извади линк, че аз нямам спомени къде я четох.
Абе чичо Гугъл сичко знае :) http://ailupus.hit.bg/material/other/fi ... tisnow.htm

Хубава лекция!
Аз такива ги пропускам (с дясен мигач) да ме изпреварят и после зажигвам халогените зад него и му паля тениската. За жалост много ги има такива разногледи - мързи ли ги да си регулират фаровете или просто са мърлячи ...?! :dontknow: :beat_butt2

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 27 дек 2006 9:42

Ах как хубаво ми свети задния фар за мъглааа...
А и третия стоп горе, с леко докоснатия педал на спирачката върши чудеса, повярвайте ми! Вече 3 зад мен си махнаха дългите този сезон :lol:

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Сря 27 дек 2006 11:53

Спомням си една случка преди десетина години.Бяхме с едно GSI 2.0 Кадетче и беше към 23:00 часа.Отсреща пича караше на дълги и въобще нямаше намерение да вкара късите,като си е мислил:"да бе как ли па нема ся да ги включвам :lol: "!И така докато се разминахме :? След това последваха спирачки от наша страна,първа и обръщане на посоката с ръчна :shock Последва настигане на въпросната Лада 1500 и отбиване на същата вдясно :lol: Шофьорчето гледаше учудено :shock ,жена му също :shock На въпроса защо не ги смени,човека само мигаше и нищо не отговаряше :cry: След като започна да усеща дръвцето,човека настъпи яко газчицата обаче успя да отнесе един удар по задния калник и изчезна в тъмнината :lol: Та всичко е възможно,тва че е в другата лента през мантинела не означава,че е безсмъртен :lol: и недостижим :lol:

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Сря 27 дек 2006 12:43

Аз направих май най- добре ... отидох на купон напих се и го забравих :twisted:
Но като цяло трябваше да му светна едно хубаво отзад както десния ми вътрешен фар заслепява дори извънземните и тогава да забравя за него ама както и да е ...състезател ... не стига че нищо не му направих ми като го изпреварих и ми се лепна отзад на 20см. от бронята ... гей!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 27 дек 2006 13:08

случва се на всеки
това да са ядовете :wink:

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Сря 27 дек 2006 14:00

Нищо не можеш да направиш. Спираш и го пускаш и след това му светкаш дълги ако искаш да се заяждаш. Аз преди няколко дни като пътувах на всички които ме изпреварварваха с включени халогени им карах зад гърба на дълги както и на педерасчетата с усилените стопове за мълга да е..им и селяндурщината. Кото че ли е голяма екстра и гъзария да имаш доп.фарове и усилени стопове.

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Сря 27 дек 2006 14:20

silent написа:Нищо не можеш да направиш. Спираш и го пускаш и след това му светкаш дълги ако искаш да се заяждаш. Аз преди няколко дни като пътувах на всички които ме изпреварварваха с включени халогени им карах зад гърба на дълги както и на педерасчетата с усилените стопове за мълга да е..им и селяндурщината. Кото че ли е голяма екстра и гъзария да имаш доп.фарове и усилени стопове.

И мислиш ,че така ще промениш нещо най-много да изядеш някоя новогодишна тупалка за изпроводяк :wink:

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Сря 27 дек 2006 15:17

dxd написа:И мислиш ,че така ще промениш нещо най-много да изядеш някоя новогодишна тупалка за изпроводяк :wink:

Едва ли нещо ще променя но понякога ми идват ми идват глупави мисли от типа да дам своя принос за някаква промяна. Инак за тупалката си прав.... напълно е възможно.

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Сря 27 дек 2006 16:34

Ххахаха не се коси и аз съм така ама след 2-3 минути ми минава и си свиркам и затова през тези 3 минути,когато съм ядосан си мисля за нещо готино от рода на с какно ново ще поглезя аутомобила :lol:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 27 дек 2006 17:07

AGS написа:Оставяш го да те изпревари и си перкаш спокойно,като си мислиш за важните неща..... :roll: mhihi

:да: Може и ти да му опочеш врата, ама по - спокойния и цивилизован вариантиант е да си караш спокойно :wink:

kristian112
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristian112 » Сря 27 дек 2006 17:08

не се ядосвай на такива .Доста често не е нарочно ами просто човека се е заблял на някъде и вообще не поглежда към таблото.Виж ако някои ти го прави целенасочено тогава може и ти да се заяждаш.На места където не мойе да те изпревари плавно намаляш до 20 - 30 км в час. и си караш спокойно.когато се отвори възможност да те изпревари понастъпваш и ти.много е изнервящо :)

Потребителски аватар
divaka
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 16vG60

Мнениеот divaka » Сря 27 дек 2006 17:14

Даскале имате касмет ,4е не сте попаднали на некои луд да ви на6ока кан4етата и на двамата ,ина4е на всеки може да се случи да забрави да превключи на къси ,по принцип и аз много се дразня некои като ми кара на дълги обаче си го слагам на К..а са ако требва да обръщаме внимание и на такива глупусти ще си скъсаме нервите ,стига с тази агресия по пътищата

Върни се в “ОФФ-Топик - други”