Та кажето какво трябваше да направя след като некъв п***с с някъква фиеста с нерегулирани фарове ме залсепяваше от сточна гара до ОМВто в началото на Надежда
Бях до него по време на изпреварването му (спрямо мен) не реагира на бибкане за да му кажа че пречи на всички ...след кето пак го изпреварих и той пе***са ми се залепи за задната броня и не мръдна от мене до ОМВто ...трябваше ли да набия спирачките или както направих да не му се заяждам ?
Кажете какво трябваше да направя в случая?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Кажете какво трябваше да направя в случая?
Последна промяна от Pavcho2 на Сря 27 дек 2006 12:46, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Има една историйка как един чичко слагал разни топки(за тенис, и др по-малки) в буркан или нещо от сорта пред някФи студенти или нещо подобно.. Ако си я чел, припомни си я. Ако не си, дано някой, който се сеща за какво иде реч извади линк, че аз нямам спомени къде я четох.
Абе чичо Гугъл сичко знае
http://ailupus.hit.bg/material/other/fi ... tisnow.htm
Абе чичо Гугъл сичко знае

- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
myrshavija написа:Има една историйка как един чичко слагал разни топки(за тенис, и др по-малки) в буркан или нещо от сорта пред някФи студенти или нещо подобно.. Ако си я чел, припомни си я. Ако не си, дано някой, който се сеща за какво иде реч извади линк, че аз нямам спомени къде я четох.
Абе чичо Гугъл сичко знаеhttp://ailupus.hit.bg/material/other/fi ... tisnow.htm
Хубава лекция!
Аз такива ги пропускам (с дясен мигач) да ме изпреварят и после зажигвам халогените зад него и му паля тениската. За жалост много ги има такива разногледи - мързи ли ги да си регулират фаровете или просто са мърлячи ...?!

Спомням си една случка преди десетина години.Бяхме с едно GSI 2.0 Кадетче и беше към 23:00 часа.Отсреща пича караше на дълги и въобще нямаше намерение да вкара късите,като си е мислил:"да бе как ли па нема ся да ги включвам
"!И така докато се разминахме
След това последваха спирачки от наша страна,първа и обръщане на посоката с ръчна
Последва настигане на въпросната Лада 1500 и отбиване на същата вдясно
Шофьорчето гледаше учудено
,жена му също
На въпроса защо не ги смени,човека само мигаше и нищо не отговаряше
След като започна да усеща дръвцето,човека настъпи яко газчицата обаче успя да отнесе един удар по задния калник и изчезна в тъмнината
Та всичко е възможно,тва че е в другата лента през мантинела не означава,че е безсмъртен
и недостижим 

- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Аз направих май най- добре ... отидох на купон напих се и го забравих
Но като цяло трябваше да му светна едно хубаво отзад както десния ми вътрешен фар заслепява дори извънземните и тогава да забравя за него ама както и да е ...състезател ... не стига че нищо не му направих ми като го изпреварих и ми се лепна отзад на 20см. от бронята ... гей!

Но като цяло трябваше да му светна едно хубаво отзад както десния ми вътрешен фар заслепява дори извънземните и тогава да забравя за него ама както и да е ...състезател ... не стига че нищо не му направих ми като го изпреварих и ми се лепна отзад на 20см. от бронята ... гей!
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Нищо не можеш да направиш. Спираш и го пускаш и след това му светкаш дълги ако искаш да се заяждаш. Аз преди няколко дни като пътувах на всички които ме изпреварварваха с включени халогени им карах зад гърба на дълги както и на педерасчетата с усилените стопове за мълга да е..им и селяндурщината. Кото че ли е голяма екстра и гъзария да имаш доп.фарове и усилени стопове.
silent написа:Нищо не можеш да направиш. Спираш и го пускаш и след това му светкаш дълги ако искаш да се заяждаш. Аз преди няколко дни като пътувах на всички които ме изпреварварваха с включени халогени им карах зад гърба на дълги както и на педерасчетата с усилените стопове за мълга да е..им и селяндурщината. Кото че ли е голяма екстра и гъзария да имаш доп.фарове и усилени стопове.
И мислиш ,че така ще промениш нещо най-много да изядеш някоя новогодишна тупалка за изпроводяк

-
- Автомобил:
- Двигател:
не се ядосвай на такива .Доста често не е нарочно ами просто човека се е заблял на някъде и вообще не поглежда към таблото.Виж ако някои ти го прави целенасочено тогава може и ти да се заяждаш.На места където не мойе да те изпревари плавно намаляш до 20 - 30 км в час. и си караш спокойно.когато се отвори възможност да те изпревари понастъпваш и ти.много е изнервящо 

- divaka
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 16vG60
Даскале имате касмет ,4е не сте попаднали на некои луд да ви на6ока кан4етата и на двамата ,ина4е на всеки може да се случи да забрави да превключи на къси ,по принцип и аз много се дразня некои като ми кара на дълги обаче си го слагам на К..а са ако требва да обръщаме внимание и на такива глупусти ще си скъсаме нервите ,стига с тази агресия по пътищата
Върни се в “ОФФ-Топик - други”