Не иска да запали без да му се подаде газ
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
kaloyan22 написа:А бе, стига сте ровичкали по колите. Вие когато кихнете, веднага ли ходите на доктор?
не е в това въпроса, на човека му се случило за пръв път нещо и не знае и на другите дали се случва..... та пита, а ние споделяме....
Все едно на някой 83 годишен да не му стане и силно да се притесни, да иде на доктор и доктора да му се засмее и да каже.... на твойта възраст на 99.9 % им се случва - нема се плашиш
silent написа:batmilko написа:тва ми се е случвало и на мен.... 1.8 АБС.... въпреки, че имам гас-мас, ма автоматично си пали колата на бензин.... та паля, минавам 50 метра и гася и после..... пали трудно (след малко повече въртене) и ако не регулирам с педала на газта..... гасне, само, че при мен, като подам газ и тя превключва на газ и заработва нормално.......
естесвено, след като покарам малко повече нямам проблем даизгася, да запаля на бензин и да си работи екстра
Твоят проблем не е проблем. На студена кола особено след 50метра има много газ в някаква никаква фаза по маркучите и като припалиш на бензин горивото става много и гасне. Та трябва да "припомпваш" докато се изфорсира и изчисти ма пък тогава автоматично минава на газ та така. Имоята е така и в началото се шашках.
знам

- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Не иска да запали без да му се подаде газ
orgasmatron написа:dpp написа:....
гориво сипвам само на лукойл.

Иначе ОМВ и ОПЕТ

- Dan4o
- Автомобил: Golf VII Highline
- Двигател: 2.0 TDI DSG
- Контакти:
От пролетта имам същия проблем - студена пали от раз, но след няколкостонин метра, 5 мин. след като съм я угасил, не иска да запали. Запалва от 10-ия път примерно или след подаване на газ. Карах я на диагностика в Юнитрейд на Околовръстното - нищо не откриха. Проблемът се появявя от време на време, но понякога доста често и ме изнервя. Интересно е съвпадението, че аз също зареждам само на Лукойл...
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Интересно е съвпадението, че аз също зареждам само на Лукойл...
стига с този Луколио