Та колеги бих изкал да помоля за съвет ако сте се сблъсквали с такъв проблем като моя , а именно:когато запаля колата (не бензин) на около 1100 оборота се чува много гадно бучене, наподобяващо нискочестотен резонанс в купето.Това го прави на около 850 и 1100 оборота, нагоре се изчиства. От това бучене направо таблото започва да вибрира.Пропуснах да спомена че:
1. Катализатора е заменен с някакво гърне, може би резонансно, но си нямам на представа дали това гърне е точно такова каквото трябва да бъде , и дали е сложено на точното разстояние от колекторните тръби, защото се вижда че тръбите са разкроявани и заваряни наново.На това първото гърнр дето е на мястото на катализ. има знаците на VW и Audi, и една стрелка която показва посоката на изгорелите газаове.
2. Друга причина която си мисля че може да бъде , е предния тампон на двигателя, но незнам тои как се проверява дали е заминал!!Пробвах да дръпна ръчната и така да се опитам да тръгна , та двигателя се надига от тампона на около 2 см. дали е нормално това??
3. И последно което си мисля, дали е възможно центровката да е разбутана заради газовата!!
Все още не съм ходил на диагностика, защото доста се "пооръсих" около пасатора но по нататък ще ида.
Ами това е эа сега от мен ще съм благодарен на всички эа съветите ви!