bmwww написа:Мой приятел за 1 година от 50 кила пред очите ми израстна и стана чудовище 115 кила мускули !

bmwww написа:Мой приятел за 1 година от 50 кила пред очите ми израстна и стана чудовище 115 кила мускули !
bmwww написа::biggrin![]()
Забравих да кажа,че най-много топи мазнините карането на колело (истинско) например по 30-40 километра !
Stivi написа:ако някой не знае кой е той значи няма място в залата
http://www.evolutionofbodybuilding.net/wp-content/uploads/2013/07/steve-reeves.jpg
L&R написа:bmwww написа:Мой приятел за 1 година от 50 кила пред очите ми израстна и стана чудовище 115 кила мускули !преувеличи с доста, ако не си искам рецептата, за колелото цял живот карам колело, но си имах и корем преди да си оправя храненето.
bmwww написа:xploda написа:Stivi написа:Абе каквото и да си говорим всякаква подобна химия увеличаваща масата или намаляваща тлъстините по НЕестествен начин е пълен шит
Разбрал си и ти от суплементи, че се изказваш![]()
Що ли в природата не се срещат хапчета например по дърветатаМой приятел за 1 година от 50 кила пред очите ми израстна и стана чудовище 115 кила мускули ! След това се отказа (кой знае какво беше пил) и за 1 месец си стопи "мускулите" и пак стана 50 кила ! Кой каквото ще да говори проучвал съм въпроса и нема шанс мускулите да се топят за 1 месец освен ако не яде човек 1 месец и пак неможе да се стопиш от 115 до 50 кила за толко време . Тия дето тренират защо си не признават ,че това в ръцете им е вода която се усвоява от организма ако не пиеш тия хапчета които я задържат в мускулите ?
malin.angelov написа:Колеги - няма добро или лошо кардио. При кардио тренировката е важно да поддържаш пулса на сърцето в определени стойности за определено време. Няма значение как се постига това.
За колегата - не забравяй колега, че за да расте един мускул му трябва почивка за да се възстановява![]()
В твоя случай - не ти трябват повече от 4 тренировки на седмица - иначе преумората на мускулите е неизбежна и резултата няма да бъде, това което искаш.!!!
Дай си програмата, ако искаш на лично. Ако държиш толкова на съвършена фигура си направи и един тест на мазнините ( колко % са ) и ще ти дам повече насоки.
Muncho написа:Трябваше да уточниш, че тия 7 кила за седмица-две са вода и ла#$а.
Има и едно нещо, което много хора не го разбират - а именно, че веднъж човек стигне ли вид и килограми, които му харесват, той/тя няма как да се върне към стария си хранителен режим и да запази резултатите.
Marto_cafeto написа:malin.angelov написа:Колеги - няма добро или лошо кардио. При кардио тренировката е важно да поддържаш пулса на сърцето в определени стойности за определено време. Няма значение как се постига това.
За колегата - не забравяй колега, че за да расте един мускул му трябва почивка за да се възстановява![]()
В твоя случай - не ти трябват повече от 4 тренировки на седмица - иначе преумората на мускулите е неизбежна и резултата няма да бъде, това което искаш.!!!
Дай си програмата, ако искаш на лично. Ако държиш толкова на съвършена фигура си направи и един тест на мазнините ( колко % са ) и ще ти дам повече насоки.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта