Някой взима ли Fat Burner

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Re: Някой взима ли Fat Burner

Мнениеот L&R » Чет 09 яну 2014 15:45

bmwww написа:Мой приятел за 1 година от 50 кила пред очите ми израстна и стана чудовище 115 кила мускули !
:bowdown преувеличи с доста, ако не си искам рецептата, за колелото цял живот карам колело, но си имах и корем преди да си оправя храненето.

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Мнениеот xploda » Чет 09 яну 2014 15:48

bmwww написа::biggrin :biggrin :biggrin Забравих да кажа,че най-много топи мазнините карането на колело (истинско) например по 30-40 километра !

Да, а бягането сигурно най-малко топи :mhihi

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 09 яну 2014 16:09

Ето това е истински бодибилдер отпреди 66 години,ако някой не знае кой е той значи няма място в залата ! Сегашните продукти на стероидната индустрия могат само да будят съжаление !
Изображение

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 09 яну 2014 16:26

Stivi написа:ако някой не знае кой е той значи няма място в залата
http://www.evolutionofbodybuilding.net/wp-content/uploads/2013/07/steve-reeves.jpg

е то си пише кой е, но зависи какво търсиш в залата аз например си подържам една нормална форма и не се вманиачавам по културизъм, ама сега да няма място :scare3

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Чет 09 яну 2014 17:56

L&R написа:
bmwww написа:Мой приятел за 1 година от 50 кила пред очите ми израстна и стана чудовище 115 кила мускули !
:bowdown преувеличи с доста, ако не си искам рецептата, за колелото цял живот карам колело, но си имах и корем преди да си оправя храненето.

Не преувеличавам грам даже ... ако си готов да минеш на метан и други подобни хард изпълнения ще го питам за рецептата :biggrin И нарочно съм написал пред очите ми защото съм свидетел и да не кажете ,че преувеличавам :mhihi Иначе от бягане и каране на колело все си мисля,че колелото е по-добрия вариант ама както и да е !

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Чет 09 яну 2014 19:02

Е колеги лятото карах колело.Страшно добро кардио. Правихме едни обиколки в София.15 километра беше обиколката която правехме,но сега е студено. И за мен най-доброто кардио си е тичането :th_up

Потребителски аватар
malin.angelov
Автомобил: vw passat
Двигател: BMP 07

Мнениеот malin.angelov » Чет 09 яну 2014 22:52

Колеги - няма добро или лошо кардио. При кардио тренировката е важно да поддържаш пулса на сърцето в определени стойности за определено време. Няма значение как се постига това.

За колегата - не забравяй колега, че за да расте един мускул му трябва почивка за да се възстановява :a045
В твоя случай - не ти трябват повече от 4 тренировки на седмица - иначе преумората на мускулите е неизбежна и резултата няма да бъде, това което искаш.!!!

Дай си програмата, ако искаш на лично. Ако държиш толкова на съвършена фигура си направи и един тест на мазнините ( колко % са ) и ще ти дам повече насоки.

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Пет 10 яну 2014 0:37

Как се прави този тест на мазнините?

Потребителски аватар
Stoyanov_Vw
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: 1.9 TDI AHF

Мнениеот Stoyanov_Vw » Пет 10 яну 2014 12:40

bmwww написа:
xploda написа:
Stivi написа:Абе каквото и да си говорим всякаква подобна химия увеличаваща масата или намаляваща тлъстините по НЕестествен начин е пълен шит

Разбрал си и ти от суплементи, че се изказваш :thumb_down

Що ли в природата не се срещат хапчета например по дърветата :mhihi Мой приятел за 1 година от 50 кила пред очите ми израстна и стана чудовище 115 кила мускули ! След това се отказа (кой знае какво беше пил) и за 1 месец си стопи "мускулите" и пак стана 50 кила ! Кой каквото ще да говори проучвал съм въпроса и нема шанс мускулите да се топят за 1 месец освен ако не яде човек 1 месец и пак неможе да се стопиш от 115 до 50 кила за толко време . Тия дето тренират защо си не признават ,че това в ръцете им е вода която се усвоява от организма ако не пиеш тия хапчета които я задържат в мускулите ?

Стига се излага бе, колега :a045 :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнениеот DrugiaBliznak » Пет 10 яну 2014 15:48

Значи аз принципно съм против всякакви добавки,понеже тъкмо завърших медицина и си имам изградено мнение за тези изкуствени простотии.Единственото,което пробвах да взимам е L-carnitine ,но почна да ми дразни стомаха много и го спрях.Истината е ,че докато бях студент напълнях доста - от 75 кила в училище - 115 до 3-ти курс в университета.
Висок съм 191 см и тези килограми външно не ме правеха кой знае колко дебел,но аз самия се чувствах ужасно.
Хубавото е ,че имам изключително силна воля и спрях много храни,от които пълнеех - пици,дюнери,хляб,сладко,газирано,паста и почти всичко тестено,ако не и всичко.С диетата,въпреки радикалните ми мерки,не свалих повече от 5-6 килограма и то за период от 2 години.После си намерих една програма в bb-team (мога да дам и линк даже ,ако някой се интересува) и за 3 седмици с тази програма + диета свалих 7 килограма.Това се случи миналата година лятото.От тогава съм свалил още малко и сега кантара показва 97 килограма,които все още са много за мен.Целта ми е максимум 90 килограма да стана за човек с ръст 191 см ,но всичко с времето си - ще си ги достигна .
Та това,което искам да кажа е ,че правилния начин за сваляне на килограми не включва според мен никакви хапчета и прахчета.Иска се фитнес + кардио + много вода + диета + воля.
Имайте в предвид,че тези 7 килограма за 3 седмици ,които съм свалил не са здравословни ! Нормата за здравословно сваляне на килограми без йо-йо ефект е 2 килограма/месец !
Радикалното при мен за тези килограми дойде от храненето ми,не от тренировките,което е грешно,макар и ефективно !

Искам да кажа,че това с хапчетата и прахчетата е лично мое мнение и не задължавам никой да го приема,но аз лично съм чел достатъчно и познавам физиологията и биохимичните процеси в организма достатъчно,че да не се наемам да ползвам добавки.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 10 яну 2014 16:02

Трябваше да уточниш, че тия 7 кила за седмица-две са вода и ла#$а :mhihi .

Има и едно нещо, което много хора не го разбират - а именно, че веднъж човек стигне ли вид и килограми, които му харесват, той/тя няма как да се върне към стария си хранителен режим и да запази резултатите.

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Пет 10 яну 2014 17:32

malin.angelov написа:Колеги - няма добро или лошо кардио. При кардио тренировката е важно да поддържаш пулса на сърцето в определени стойности за определено време. Няма значение как се постига това.

За колегата - не забравяй колега, че за да расте един мускул му трябва почивка за да се възстановява :a045
В твоя случай - не ти трябват повече от 4 тренировки на седмица - иначе преумората на мускулите е неизбежна и резултата няма да бъде, това което искаш.!!!

Дай си програмата, ако искаш на лично. Ако държиш толкова на съвършена фигура си направи и един тест на мазнините ( колко % са ) и ще ти дам повече насоки.

Колега кажи къде ще може да се направи такъв тест.Интересно ми е,не само на мен а и на други колеги !

Потребителски аватар
DrugiaBliznak

Мнениеот DrugiaBliznak » Пет 10 яну 2014 20:24

Muncho написа:Трябваше да уточниш, че тия 7 кила за седмица-две са вода и ла#$а :mhihi .

Има и едно нещо, което много хора не го разбират - а именно, че веднъж човек стигне ли вид и килограми, които му харесват, той/тя няма как да се върне към стария си хранителен режим и да запази резултатите.

Тия 7 килограма са изгорени мазнини,а водата която съм пил като животно подпомага разграждането и елиминирането на мазнините.
И от както съм ги загубил лятото,до сега не съм мръднал като килограми и си ям каквото искам ,само че не като за последно.Аз сладко така или иначе не обичам и не ям много много,но пица от време на време ми се случва да си хапна или някой и друг картоф и не съм мръднал.Просто се иска да имаш някаква воля и да спазваш диета.

Потребителски аватар
malin.angelov
Автомобил: vw passat
Двигател: BMP 07

Мнениеот malin.angelov » Пет 10 яну 2014 21:08

Marto_cafeto написа:
malin.angelov написа:Колеги - няма добро или лошо кардио. При кардио тренировката е важно да поддържаш пулса на сърцето в определени стойности за определено време. Няма значение как се постига това.

Ето колега : http://www.bb-team.org/forums/viewthread/33961

Последна промяна от malin.angelov на Пет 10 яну 2014 23:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DrugiaBliznak

Мнениеот DrugiaBliznak » Пет 10 яну 2014 23:10

Върни се в “ОФФ-Топик - други”