MITKO_DVD написа:hooligans написа:MITKO_DVD написа:Писах му да ми отговори кога да очаквам стоката,ако не ми отгори ще изчакам малко преди да изтече срока който са ми дали от Ebay ще си пусна този кейс,те са ме предупредили и от сайта за това.
Парите ще изчакам 1 седмица да видя дали ще си ги видя по сметката и ще пиша.
Митак, след като не ти отговаря направо му отваряй кейс и това е.
Искай си парите и му пиши, че ако дойде стоката ще му я платиш и тва е
Много го бавиш
отговори ми че ще изпрати стоката,ако до 10 дена не я получа му пускам кейса,все пак срока ми е до 02.02.14г.
brum написа:Я да питам за съвет, че май съм прекалено съвестен. Имам едни пратки от преди 3 месеца. Преди 2-3 седмици ми ги refund-наха, щото не бяха дошли. Обаче те днес дойдоха. Пратките бяха без тракинг номера ако това има значение.
И се чудя - дали да си ги платя сега, или да си остана с refund-а и нещата на аванта. Не става дума за много - за ~20 долара. Ама т'ва за китайците не са малко пари май :) .
А, да - става дума за dx.com . Аз от тях не мисля повече да пазарувам, щото се мотат и са ми пращали пълни боклуци без да има refund после. Та те са ме цакали и въпроса е дали сега и аз да ги цакам...
sportul написа:след като направя кейс преди 45тия ден , те си получават парите само ако пиша ,че съм получил стоката ли ?
Borsuka написа:Днес ми пристигна едно кабелче, което бях купил от ибей, и съответно за което си взех парите обратно :)
Sale date: 29/08/13 а дойде на 30.01.14
Matematiks написа:Ми - няма ти кажа докато си с такова мислене![]()
П.П. Няма се оправи тая държава, ей
Не стига, че си купувате неща с два клика, не стига , че са на 30% от цената им в БГ, ми отгоре на 2всичкото ако може е така далаверка за 5-10-20 долара още по добре ....
По добре ли се чувствате от това?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта