Oт къде зареждате газ?
Re: Oт къде зареждате газ?
Здравейте и от мен, понеже останах с впечатлението, че на всяка бензиностанция е различно искам да попитам за моя район дали някой е зареждал да ми каже къде е по-добра газта. Пътувам по ГМ Димитров и зареждам на Shell при хотел Вега, има ОМВ на близо пак на ГМ на метрото и Еко на кръговото на 4-ти километър, та някой може ли да ми каже коя от 3-те е най-добра газта. Благодаря предварително.
-
- Автомобил:
- Двигател:
vaiper 1 написа:lacezarasia написа:Петрол-8,2/100, Лукойл-7-7,2/100, ОМВ-6,8/100(случвало ми се е и 5,8/100, но го отдавам на терена или на някаква грешка).
Това 5,8 как го постигна или каква грешка е
от газостанция до газостанция. а грешката не зная каква е, може да е от различно налягане в колонките, а може и терена да е бил с попътен наклон, но 130км

-
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера случайно заредих на еко въпреки че съм им сърдит, това е друга тема...
сега загледах бележката долу пише "служебен бон" и няма долу така България като карта контурите....сещате се
Тая бележка малко ми прилича като хвърчащите лисчета, които ги дават за бележки по малките кръчми.
Бъркам ли нещо аз или?
Много странна пише си горе Еко България ЕАД град София ....
надолу пише самообслужване помпа 2,... и лева го пише на латиница LV.
сега загледах бележката долу пише "служебен бон" и няма долу така България като карта контурите....сещате се

Тая бележка малко ми прилича като хвърчащите лисчета, които ги дават за бележки по малките кръчми.
Бъркам ли нещо аз или?
Много странна пише си горе Еко България ЕАД град София ....
надолу пише самообслужване помпа 2,... и лева го пише на латиница LV.
- dsg1980
- Автомобил:
- Двигател:
Газпром(бургас)-добра им е газта(дали за сега или за по нататък кой знае както много неща в БГ),излизат ми километрите,в сравнение с Еко и Петрол!
VW golf 3 AFT с обикновена газова-10л/100 км
VW golf 3 AFT с обикновена газова-10л/100 км
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Аз зареждам където ми падне. И с изключение на 2 пъти не виждам разлика в газта нито като вървене нито като разход. Явно уредбата ми е добра а колата още повече...ха ха . 2 те изключения са:
1.Преди години на безиностанцията на Лукойл на Червено знаме зимата сипах някаква газ от която ми изчезна празния ход. Карах я гаснеща докато заредя на друго място.
2. Това лято на бензиностанцията на Петрол в Любимец сипах газ от която при малко повече газ авансса се скъсваше да тропа отгоре на това на баирите почваше да загрява. Наложи се да спирам за да местя центровката ,отделно колата куцаше ходом.... Иначе съм сипвал на всички големи вериги и като цяло разлика не намирам както и не виждам някоя верига да има извънземна газ, вероятно от една чешма пълнят пък ние тука си чешем езиците и втеляваме . Зареждал съм на Шел, ОМВ, Еко, Ромпетрол, Петрол, Газтрейд, Газпром все едни същи лайна.
1.Преди години на безиностанцията на Лукойл на Червено знаме зимата сипах някаква газ от която ми изчезна празния ход. Карах я гаснеща докато заредя на друго място.
2. Това лято на бензиностанцията на Петрол в Любимец сипах газ от която при малко повече газ авансса се скъсваше да тропа отгоре на това на баирите почваше да загрява. Наложи се да спирам за да местя центровката ,отделно колата куцаше ходом.... Иначе съм сипвал на всички големи вериги и като цяло разлика не намирам както и не виждам някоя верига да има извънземна газ, вероятно от една чешма пълнят пък ние тука си чешем езиците и втеляваме . Зареждал съм на Шел, ОМВ, Еко, Ромпетрол, Петрол, Газтрейд, Газпром все едни същи лайна.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
В София зареждам на една малка мисля Umex и беше името, точно до евромастер на влизане от Костинброд и на друга също малка на излизане от кв. Бенковски посока към околовръстното. И на двете газта е хубава, но пък затова с 5-7ст по евтина.
Тука в Берковица сипвам само на едно място, на излизане посока Монтана в ляво, вдичките други са мошеници, особено ОМВ
Тука в Берковица сипвам само на едно място, на излизане посока Монтана в ляво, вдичките други са мошеници, особено ОМВ
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Само на Петрол.
С нея най-добре върви и най-малко гори.
Чат пат и на Еко,но много рядко.
С нея най-добре върви и най-малко гори.
Чат пат и на Еко,но много рядко.
-
- Автомобил: polo 6n2
- Двигател: AHW
Сипвам на Ґазтрейд на Цариградско и съм много доволен. Дават отстъпка от 7 стотинки и газта им е много хубава.
- Mitodji
- Автомобил: VW Polo mk3
- Двигател: AER 1997
- Контакти:
Голфа го пълня само на ЛукОйл при Западния парк бул.Сливница само там ми дава нормален разход и на ЕКО бул.България. Иначе Полото го пълна където ми падне,но избягвам ОМВ защото там правят врътка с налягането и вкарват не въздух,а по малко количество- изпробвано (все пак съм работил там)
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Общо взето вече зареждам от където ми попадне, избягвам ОМВ, не върви както трябва с тази газ, става една мудна и, че като ли харчи повече!
На последък по често зареждам на ШЕЛ!!!!!
На последък по често зареждам на ШЕЛ!!!!!
- Lonely-Wolf
- Автомобил:
- Двигател:
В момента зареждам тука от едни измислени в Хасково,че газта е 1.08лв. Преди наколко дни напълних бутилката от Петрол не намерих никаква разлика. Общо взето от където ми падне.
- Mitodji
- Автомобил: VW Polo mk3
- Двигател: AER 1997
- Контакти:
1.08лв ГАЗ ???
-
- Автомобил: polo 6n2
- Двигател: AHW
Преди време сипвах газ във Враца на Газпром,посока Монтана.Много ми хареса и разхода и вървенето.Миналата седмица реших да пробвам тук в София как ще е газта на Газпром,до борсата на къра,бившето B Plus.Страшно беше.Прекъсва колата,забива.Даже мислех,че нещо се е повредило.Разхода беше с около 2 литра на 100 по-вече.След като изразходих газта и си заредих на друга газстанция,всичко е наред.Винаги съм мислел,че име като Газпром,няма да прави компромиси в качеството,еле пък на пропан бутана,ама... 

- Serjinio20
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера рещих да пробвам газта на ГАЗПРОМ, точно на тази станация на Цветан Лазаров до "КЪРА".Колата ми стана доста по пъргава, не мени обороти, както правеше от газта на ЕКО.Сега ще я засека и на разход как ше дойде, и ще споделя.
Колега може да си оцелил кофти партида или аз да съм оцелил добра... знае ли човек вече, тая държава всеки си прави и продава каквото иска, без всякакъв контрол !!!
Колега може да си оцелил кофти партида или аз да съм оцелил добра... знае ли човек вече, тая държава всеки си прави и продава каквото иска, без всякакъв контрол !!!

- vasko_bulgaria
- Автомобил: VW Passat B8 Variant_Polo 6R
- Двигател:
ОМВ,Шел и напоследък няколко пъти Газпром. Разходите са приблизително едни и същи, както и вървежа.
Върни се в “Автогазови уредби”