Oт къде зареждате газ?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
alien_133
Автомобил:
Двигател:

Re: Oт къде зареждате газ?

Мнениеот alien_133 » Чет 17 окт 2013 14:04

Здравейте и от мен, понеже останах с впечатлението, че на всяка бензиностанция е различно искам да попитам за моя район дали някой е зареждал да ми каже къде е по-добра газта. Пътувам по ГМ Димитров и зареждам на Shell при хотел Вега, има ОМВ на близо пак на ГМ на метрото и Еко на кръговото на 4-ти километър, та някой може ли да ми каже коя от 3-те е най-добра газта. Благодаря предварително.

lacezarasia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lacezarasia » Чет 17 окт 2013 19:52

vaiper 1 написа:
lacezarasia написа:Петрол-8,2/100, Лукойл-7-7,2/100, ОМВ-6,8/100(случвало ми се е и 5,8/100, но го отдавам на терена или на някаква грешка).

Това 5,8 как го постигна или каква грешка е :smile

от газостанция до газостанция. а грешката не зная каква е, може да е от различно налягане в колонките, а може и терена да е бил с попътен наклон, но 130км :question .

renault_19
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот renault_19 » Пет 18 окт 2013 16:14

Вчера случайно заредих на еко въпреки че съм им сърдит, това е друга тема...
сега загледах бележката долу пише "служебен бон" и няма долу така България като карта контурите....сещате се
:question
Тая бележка малко ми прилича като хвърчащите лисчета, които ги дават за бележки по малките кръчми.
Бъркам ли нещо аз или?
Много странна пише си горе Еко България ЕАД град София ....
надолу пише самообслужване помпа 2,... и лева го пише на латиница LV.

Потребителски аватар
dsg1980
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dsg1980 » Чет 16 яну 2014 13:01

Газпром(бургас)-добра им е газта(дали за сега или за по нататък кой знае както много неща в БГ),излизат ми километрите,в сравнение с Еко и Петрол!
VW golf 3 AFT с обикновена газова-10л/100 км

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Чет 16 яну 2014 15:06

Аз зареждам където ми падне. И с изключение на 2 пъти не виждам разлика в газта нито като вървене нито като разход. Явно уредбата ми е добра а колата още повече...ха ха . 2 те изключения са:
1.Преди години на безиностанцията на Лукойл на Червено знаме зимата сипах някаква газ от която ми изчезна празния ход. Карах я гаснеща докато заредя на друго място.
2. Това лято на бензиностанцията на Петрол в Любимец сипах газ от която при малко повече газ авансса се скъсваше да тропа отгоре на това на баирите почваше да загрява. Наложи се да спирам за да местя центровката ,отделно колата куцаше ходом.... Иначе съм сипвал на всички големи вериги и като цяло разлика не намирам както и не виждам някоя верига да има извънземна газ, вероятно от една чешма пълнят пък ние тука си чешем езиците и втеляваме . Зареждал съм на Шел, ОМВ, Еко, Ромпетрол, Петрол, Газтрейд, Газпром все едни същи лайна.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 16 яну 2014 17:32

В София зареждам на една малка мисля Umex и беше името, точно до евромастер на влизане от Костинброд и на друга също малка на излизане от кв. Бенковски посока към околовръстното. И на двете газта е хубава, но пък затова с 5-7ст по евтина.
Тука в Берковица сипвам само на едно място, на излизане посока Монтана в ляво, вдичките други са мошеници, особено ОМВ

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Чет 16 яну 2014 18:23

Само на Петрол.
С нея най-добре върви и най-малко гори.
Чат пат и на Еко,но много рядко.

sebulba1
Автомобил: polo 6n2
Двигател: AHW

Мнениеот sebulba1 » Пет 17 яну 2014 11:21

Сипвам на Ґазтрейд на Цариградско и съм много доволен. Дават отстъпка от 7 стотинки и газта им е много хубава.

Потребителски аватар
Mitodji
Автомобил: VW Polo mk3
Двигател: AER 1997
Контакти:

Мнениеот Mitodji » Вто 04 фев 2014 18:30

Голфа го пълня само на ЛукОйл при Западния парк бул.Сливница само там ми дава нормален разход и на ЕКО бул.България. Иначе Полото го пълна където ми падне,но избягвам ОМВ защото там правят врътка с налягането и вкарват не въздух,а по малко количество- изпробвано (все пак съм работил там)

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Вто 04 фев 2014 19:47

Общо взето вече зареждам от където ми попадне, избягвам ОМВ, не върви както трябва с тази газ, става една мудна и, че като ли харчи повече!
На последък по често зареждам на ШЕЛ!!!!!

Потребителски аватар
Lonely-Wolf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lonely-Wolf » Вто 04 фев 2014 20:00

В момента зареждам тука от едни измислени в Хасково,че газта е 1.08лв. Преди наколко дни напълних бутилката от Петрол не намерих никаква разлика. Общо взето от където ми падне.

Потребителски аватар
Mitodji
Автомобил: VW Polo mk3
Двигател: AER 1997
Контакти:

Мнениеот Mitodji » Сря 05 фев 2014 2:20

1.08лв ГАЗ ???

sebulba1
Автомобил: polo 6n2
Двигател: AHW

Мнениеот sebulba1 » Сря 05 фев 2014 8:13

Преди време сипвах газ във Враца на Газпром,посока Монтана.Много ми хареса и разхода и вървенето.Миналата седмица реших да пробвам тук в София как ще е газта на Газпром,до борсата на къра,бившето B Plus.Страшно беше.Прекъсва колата,забива.Даже мислех,че нещо се е повредило.Разхода беше с около 2 литра на 100 по-вече.След като изразходих газта и си заредих на друга газстанция,всичко е наред.Винаги съм мислел,че име като Газпром,няма да прави компромиси в качеството,еле пък на пропан бутана,ама... :no

Потребителски аватар
Serjinio20
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Serjinio20 » Сря 05 фев 2014 13:10

Вчера рещих да пробвам газта на ГАЗПРОМ, точно на тази станация на Цветан Лазаров до "КЪРА".Колата ми стана доста по пъргава, не мени обороти, както правеше от газта на ЕКО.Сега ще я засека и на разход как ше дойде, и ще споделя.
Колега може да си оцелил кофти партида или аз да съм оцелил добра... знае ли човек вече, тая държава всеки си прави и продава каквото иска, без всякакъв контрол !!! :censored2

Потребителски аватар
vasko_bulgaria
Автомобил: VW Passat B8 Variant_Polo 6R
Двигател:

Мнениеот vasko_bulgaria » Сря 05 фев 2014 14:54

ОМВ,Шел и напоследък няколко пъти Газпром. Разходите са приблизително едни и същи, както и вървежа.

Върни се в “Автогазови уредби”