Маншета беше прогорял още при самото купуване, беше леко зачекнат. После аз от незнание сипвах масло и го довърших.
След което взех нов -подмених го и си купих течен тефлон и силикон. И те пушат в първоначалният момент-от сгъстяването на течността. Модифицирах и спусъка-махнах предпазителя и смених валчето на спусковият палец-конструктивно е по късо и стават мизерии.
Абе боклук е ама за плашене на гаргите става. От 18 метра дупчи подцинкована ламарина 1.5 мм с месингови съчми и по тежки оловни.
Оптиката е Таско -педе..... Разбирасе пружината и видя леко сметката, ама аз и смених и кръста и уплатних лещите и сега има някаква точност.
Газовата пружина е добре точно заради оптиката-да не я троши. Верно че и при Групирането в мишена с пружината е по трудно, ама аз кой знае какъв откат не усещам. Е бяга на горе малко.
Аз не я ползвам за многократна стрелба-няма нерви да презареждам толкова често

, ако ще стрелям многократно , ще си взема огнестрелно нещо, да не си играя.
Пружината износва и други части в самата пушка, освен големият откат и трошенето на оптиките.
Но незнам дали ми се дават 80 лева за тая Пушка. Несериозна ми е нещо след като и видях възможностите. А не я ползвам интензивно.
---------
Скоростта на изстрела не пада ли с тая газова пружина ?
Колко и е живота на тази газова пружина и няма ли опастност от взривове ?
В форума за въздушни пушки се споменава за такъв инцидент.