phantom правеше го и преди да сменя филтъра, викаш от някъде да влиза въздух... трябва да се провери. напълних резервоара вече :), голяма грешка май хехехе. Ще се заслушам като го поизхабя, то трудно при тоя разход. Между другото има май малко повишен разход и за това си мисля, дали не е някакъв проблем при впръскването на горивото. 9 смесено не е нормално нали? При положение, че карах основно на магистралата с 100 км, повече не може щото толкова е ограничението.
Dispatch добре го обясни, а сега ако ми кажеш и къде се намира тоя датчик да го проверя :) Утре след работа бих се пробвал.
Възможно ли е, температурата на колата да пада рязко при включване на топлото и причината за това да е липсата на фреон във климатроника? чува се едно странно шумолене, като на течаща вода или като на хладилник нямащ течност . . .
Това са ми 2-та проблема, ама са сериозни, че без топло през зимата в Норвегия, не е работа :) За 45 мин каране стопля до 60 градуса пускам топлото духа 2-3 минути топло и после темп на двг пада до 55 или 50 и няма топло.