тече ми масло върху хидравликата.................
- gotin_83
- Автомобил:
- Двигател:
тече ми масло върху хидравликата.................
точно върху хидравликата и омаслява и картера има и малко нагоре ама не повече от половината на двигателя бяха ми наляли повече отколкото трябваше масло и най вероятно от някъде е избило ама нямам идея от къде може да е някакви идеи не е от хидравликата защото там нивото не мърда а другото ниво вече е в нормални граници ама ме е страх да не продължи да спада всеки път като тръгвам оставям по малко масло на земята голф 1.6 АВУ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега!
Аз имам същия проблем- колата е Seat Cordoba 1,6i 75hp с ABU двигател - същото е искам да кажа. Дълго време си мислех и аз че е от хидравликата, но там маслото не помръдва. Позагледах се и стигнах до извода, че масло тече от масления филтър.Отивам на сервиз за смяна на масло, накарах ги да поогледат и да позатегнат филтъра, но пичовете(че и кака имаше
) викат че не е от филтъра ами от гарнитурата на картера?!?! И не мога да си обясня как хем филтъра е над нивото на гарнитурата хем целия филтър е омазан хем са омазани и маркучите на хидравликата (от където и идва заблудата) за мен си е чиста проба менте филтър!!То и маслото е за смяна и без това, като сменя ще пиша пак - как да им докажеш на мърлячите майстори,че говорят глупости против всякаква логика...
Аз имам същия проблем- колата е Seat Cordoba 1,6i 75hp с ABU двигател - същото е искам да кажа. Дълго време си мислех и аз че е от хидравликата, но там маслото не помръдва. Позагледах се и стигнах до извода, че масло тече от масления филтър.Отивам на сервиз за смяна на масло, накарах ги да поогледат и да позатегнат филтъра, но пичовете(че и кака имаше

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”