Лампата на АБС-а светва, когато работи стартера, защото напреженирто в електрическата система на автомобила пада под някяква стойност (не знам каква обаче).
И при мен е така.
След зарядка на акумолатора правя 3-4 запуска, без да светва тази лампа, после пак си свети по време на запалването. Но пък нямям проблеми с паленето и спрях да го зареждам тоя акумолатор. Причините може да са няколко, но не това е темата.
Моят съвет - пали ли двигателя, със светеща или несветеща лампа на АБС-а, не пипай нищо.
А термостата нямя никакво отношение за паленето на двигателя. Единствената му задача е да потдържа работната температура на охладителната течност в определени граници, а от там и на двигателя.
Ако нямаш парно сега, при тези температури, при нормално натоварен двигател (дизелов), за мен най вероятната причина е неизправен термостат, след което следва запушено казанче на парното.
Нелогично е като увеличиш градусите на климатроника и да ти се вдигне температурата на двигателя, (освен ако не се включват автоматично, накакви ш***ни свещи за подгряване на антифриза) точно обратнто би трябвало да стане.
kamo_73 го е казал много точно демек: заспало магаре - не го буди.
За термостати и температури и парна има много в тоз прекрасен форум.
Успех желая!