Здр.Колеги чета от много време форума и...
Имам бора дизелова без борд комп. Та земах табло от англия бора спорт ония ден го обучих сложих си и лостче и всичко го правя сам имам кабели и програми ваг-komander 1.4 и vdcs...но дисплея е развален... тааа
Купих табло от мк4 бензин с борд с целта даси препоя дисплея но е дръг модел и нестава пробвах да го адаптирам но неми изкарва пина!!!На моите дабла пише че е ВДО а това от голфа пише ВОО????Моля за помощ поне да адаптирам таблото
Благодаря на всички...ако има някоя друга програма кажете изчетох всичко ими трябва помощ БЛАГОДАРЯ :)
Обучаване нa ключове с VAG-COM
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kopsa
- Автомобил: Passat B 5.5
- Двигател: AVF 2001
- Контакти:
Re: Обучаване нa ключове с VAG-COM
Здравейте колеги искам да попитам може ли с ваг-тахо като се прочете пин кода,направо да се изключи имобилайзера все едно колата да няма имобилайзер.
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
kopsa написа:Здравейте колеги искам да попитам може ли с ваг-тахо като се прочете пин кода,направо да се изключи имобилайзера все едно колата да няма имобилайзер.
кода може, за изключването мисля че не може, с вак-командера може но само на определени еку-та.
задравейте колеги аз имам проблем с въвеждането на пина след като го прочетох стана така че като сложих новото табло и му въведох пина пи изписа това " login code not accepted by controler
you will heva to turn the ignition off" и не мога сега да си подкарам колата става дума за сеат ибиза 2000 година
you will heva to turn the ignition off" и не мога сега да си подкарам колата става дума за сеат ибиза 2000 година
- kalioo
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател: 1.9 131
Привет и от мен
изчетох доста по форума и изгледах доста клипчета как да си обуча дистанционното на ключа (само откл./закл.) но така и не успявам някакви идеи ?
1.слагам активния ключ на контакт
2.закл. автомобила с новия кл. в шоф. врата
3.натискам откл.2/3 пъти на новия необучен ключ и нищо не се случва
партидния номер на чисто новия е като на оригиналния ключ честотата е същата бутоните си работят свети диода........
Пасат Б5.5 1.9 131к.с.
изчетох доста по форума и изгледах доста клипчета как да си обуча дистанционното на ключа (само откл./закл.) но така и не успявам някакви идеи ?
3.натискам откл.2/3 пъти на новия необучен ключ и нищо не се случва

партидния номер на чисто новия е като на оригиналния ключ честотата е същата бутоните си работят свети диода........

Пасат Б5.5 1.9 131к.с.
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
kalioo написа:Привет и от мен
3.натискам откл.2/3 пъти на новия необучен ключ и нищо не се случва![]()
![]()
партидния номер на чисто новия е като на оригиналния ключ честотата е същата бутоните си работят свети диода........![]()
Пасат Б5.5 1.9 131к.с.
Опитай с vag com!

- kalioo
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател: 1.9 131
нямам иначе с удоволствие бих пробвал да си реша проблема 

- emilstankov
- Автомобил: 2.3 V5 4Motion
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте колеги искам да си закупя VAG-COM(VCDS)намерих няколко сайта,от къде е най добре да го закупя не става въпрос за парите а да излезе качествен, така или иначе съм решил да отделя 100-150 лв за VAG, но пак се повтарям да ми кажете кой е сполучлив Благодаря предварително.Аз открих тези сайтове ? от кой ,или кажете от къде?
http://programatoribg.com/vagcan/index.htm
http://sklad66.com/cms/vag-vw-audi-seat-skoda.html
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=48&t=93585
Препоръчайте ми някой който има повече функции от др.(с който може да се правят повече настройки)
http://programatoribg.com/vagcan/index.htm
http://sklad66.com/cms/vag-vw-audi-seat-skoda.html
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=48&t=93585
Препоръчайте ми някой който има повече функции от др.(с който може да се правят повече настройки)
- plamski3
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AKL
Аз си взех VCDS 11 или 12 преди около две години от колегата dani_94 (син никнейм) с 1 година гаранция. До ден днешен си работи без проблем. Като веднъж след преинсталация на компа ми се наложи отново да си настроя компютъра да работи с кабела и бях забравил как става - звъннах му и ми обясни без проблем. Иначе съм чувал добри отзиви за колегата vagcom и за склад 66 (даже ако не бъркам са едно и също
) От където и да го вземеш гледай да имаш поне година гаранция, която май всички дават. Не мисля, че ще имаш проблем с кабела. А за това какъв да си вземеш зависи от това за какво ще го ползваш и колко искаш да си "навредиш" на колата, когато правиш нещо за първи път.

- nasttii
- Автомобил:
- Двигател:
Здр. искам да попитам тъй като нямам ваг-командер и няма как да прочета кода,а имам комплект от 3 ключа от който единия е пластмасов и закачено на него един стикер така да се каже с номера,единия е много цифри и букви,а на другия пише от горе 12 ,а по-надолу има 5 цифри като започва с 0.Интересува ме това да не е кода който е за таблото за да си обуча един ключ и има ли как да пробвам без да прецакам нещо дали е той?
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
купих си ваг тахо искам да си сменя таблото с такова с фис обаче не иска да ми приеме пин кода , не намерих никъде ръководство как става пробвах да изкарам пина въвеждам го с ваг кома обаче не го приема някакви идеи
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
Слагаш ли 0хххх пред кода?
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
и още как таблото ми е с имо 3 кода е четири цифрен слагам 0 и кода и не става пробвах с кода и на старото табло аз ли не правя нещо както трябва , може ли направо с ваг тахото да обуча таблото,този пин които ми вади с тахото да не би да е само за имото на ключа да не става за адаптиране на таблото?
- krasyncho
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги искам да попитам какви са стъпките за калибриране на стрелките с Vag Com. Благодаря предварително :)