KAT и известие на адрес

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

KAT и известие на адрес

Мнениеот VWGT » Пет 29 дек 2006 23:09

днес по най-простия начин се нахаках на патрулка /полицай, не КАТаджии/, спряха ме в нарушение, признах си и седнахме да чакаме катаджийте. След около 5 минути ме викнаха при тях, върнаха ми документите и казаха да си чакам известието на адреса по местоживеене, че КАТ щели да дойдат чак след един час и нямало смисъл да стоя и да чакам ?!

има ли такава практика, какво да чакам, в какви срокове, на какво основание /колата не е на мое име, на адреса от личната карта не живея от много отдавна, няма снимков материал на нарушението, аз не съм се подписвал, нито те нещо са писали/. С две думи пожалиха ли ме или аз само така си мисля :) нямам проблем с точките, просто ми стана любопитно

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Пет 29 дек 2006 23:22

А излетеха ли се с въпросчето "и ся ко ша прайм"?

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Пет 29 дек 2006 23:38

По ЕГН то могат да те намерят и на новия адрес. Но според мен ти се е разминало!

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Пет 29 дек 2006 23:41

пич като няма никакви "доказателства" така да го наречем че ти си бил там или че си направил каквото и да е било нарушение немогат нищо да ти кажат

pipi_to
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pipi_to » Пет 29 дек 2006 23:43

Чакали са не КАТ, ами да се сетиш да почерпиш, ама ти не си разбрал....

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пет 29 дек 2006 23:46

Няма какво да чакаш минало-заминало, не им се е занимавало на катаджийте с тебе.

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Пет 29 дек 2006 23:49

в интерес на истината като цяло бяха точни, нямаше груби намеци за кинти, то и аз не че имах де :) буквално бях излязъл "по пантофи" с колата да прибера жената

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пет 29 дек 2006 23:54

Мен така съвсем скоро ме спряха, просто бях забравил да включа светлините и ми разправяха същите простотии.
И съответно се разминах без да дам пари, просто им се примолих на хората.

Това в кой квартал на София ти се случи?

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Съб 30 дек 2006 0:05

баш в центъра

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Съб 30 дек 2006 3:20

pipi_to написа:Чакали са не КАТ, ами да се сетиш да почерпиш, ама ти не си разбрал....

Подкрепям :)
Един пич мина на червено така и понеже беше станало ПТП и патрулката идваща за акта отиде на ПТП'то не при моя човек дет мина на червено .
Не му мисли :).

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Съб 30 дек 2006 13:11

И как по ЕГН-то ще те намерят къде живееш при положение, че в личната карта пише стария адрес?
Иначе по темата, според мене си се разминал. И аз така пред БНБ карах и говорех по телефона и като ме спряха единия от полицаите ме пита кво правиме, защото шефа казал да пишеме акт. Нямах една стотинка в джоба :roll: седяха гледаха ме и накрая ме пуснаха :)

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Съб 30 дек 2006 13:28

:офф Много е гадно като си забрал примерно да вземеш пари и си излезнал за 10мин с колата и стане нещо такова... Лятото с едно приятелче пътуваме към морето и ни спират за превишена скорост(преди това той имаше 2 акта пак за превишена) той ги кандардиса да не му пишат акт(разбрани хора бяха) и им казва "Благодаря ви че не ми написахте акт... искам да ви почерпя но всичките пари са ми в кредитните карти(ние вярно в нас нямахме пари само в карти) ако искате да ви почерпя с дъвки?" И им бута 1 пакетче с дъвки :twisted: Взеха го mhihi

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Съб 30 дек 2006 14:35

pipi_to написа:Чакали са не КАТ, ами да се сетиш да почерпиш, ама ти не си разбрал....

Именно :lol: и те като жените са се надявали сам да се сетиш, ама нейсе mhihi пък и като видят че колата не е скъпа и не им се разправя...

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Съб 30 дек 2006 20:16

Забрави за случката,не могат да те барнат за нищо.Пък и ти какъв си, да не им дадеш някой лев, че празници идат.

Потребителски аватар
Dobermansp
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dobermansp » Нед 31 дек 2006 15:08

Колега както разправяше Робърт Де Ниро в Жега "да те пишат бегал..." :)

Често съм писал в форума, че като те спрат НЕкатаджии а някакви други, като охранителна полиция например и ти кажат че ще чакат КАТ да ти напише акт/протокол/фиш, да знаеш че само чакат да им бутнеш... а за да им дадеш нещо те оставят да висиш и уж да чакаш КАТ да дойдели... :gruebel

А да дойде КАТ НЯМА как да стане, те КАТ не смогват да обиколят ПТП-тата и да си направят норматива си от актове, с тоя бензин дето им се полага, тъй че мога да се обжаложа че никой нема да си мръдне гъза да дойде и да се занимава с теб за някакво нарушение.Е не говоря в случайте дето са много груби изцепките да си минал със 100 км жълтите павета или си се натресъл в некоя кола де :):)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”