има ли такава практика, какво да чакам, в какви срокове, на какво основание /колата не е на мое име, на адреса от личната карта не живея от много отдавна, няма снимков материал на нарушението, аз не съм се подписвал, нито те нещо са писали/. С две думи пожалиха ли ме или аз само така си мисля
KAT и известие на адрес
KAT и известие на адрес
днес по най-простия начин се нахаках на патрулка /полицай, не КАТаджии/, спряха ме в нарушение, признах си и седнахме да чакаме катаджийте. След около 5 минути ме викнаха при тях, върнаха ми документите и казаха да си чакам известието на адреса по местоживеене, че КАТ щели да дойдат чак след един час и нямало смисъл да стоя и да чакам ?!
има ли такава практика, какво да чакам, в какви срокове, на какво основание /колата не е на мое име, на адреса от личната карта не живея от много отдавна, няма снимков материал на нарушението, аз не съм се подписвал, нито те нещо са писали/. С две думи пожалиха ли ме или аз само така си мисля
нямам проблем с точките, просто ми стана любопитно
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
И как по ЕГН-то ще те намерят къде живееш при положение, че в личната карта пише стария адрес?
Иначе по темата, според мене си се разминал. И аз така пред БНБ карах и говорех по телефона и като ме спряха единия от полицаите ме пита кво правиме, защото шефа казал да пишеме акт. Нямах една стотинка в джоба
седяха гледаха ме и накрая ме пуснаха 
Иначе по темата, според мене си се разминал. И аз така пред БНБ карах и говорех по телефона и като ме спряха единия от полицаите ме пита кво правиме, защото шефа казал да пишеме акт. Нямах една стотинка в джоба
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Много е гадно като си забрал примерно да вземеш пари и си излезнал за 10мин с колата и стане нещо такова... Лятото с едно приятелче пътуваме към морето и ни спират за превишена скорост(преди това той имаше 2 акта пак за превишена) той ги кандардиса да не му пишат акт(разбрани хора бяха) и им казва "Благодаря ви че не ми написахте акт... искам да ви почерпя но всичките пари са ми в кредитните карти(ние вярно в нас нямахме пари само в карти) ако искате да ви почерпя с дъвки?" И им бута 1 пакетче с дъвки 
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- Dobermansp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега както разправяше Робърт Де Ниро в Жега "да те пишат бегал..."
Често съм писал в форума, че като те спрат НЕкатаджии а някакви други, като охранителна полиция например и ти кажат че ще чакат КАТ да ти напише акт/протокол/фиш, да знаеш че само чакат да им бутнеш... а за да им дадеш нещо те оставят да висиш и уж да чакаш КАТ да дойдели...
А да дойде КАТ НЯМА как да стане, те КАТ не смогват да обиколят ПТП-тата и да си направят норматива си от актове, с тоя бензин дето им се полага, тъй че мога да се обжаложа че никой нема да си мръдне гъза да дойде и да се занимава с теб за някакво нарушение.Е не говоря в случайте дето са много груби изцепките да си минал със 100 км жълтите павета или си се натресъл в некоя кола де
:)
Често съм писал в форума, че като те спрат НЕкатаджии а някакви други, като охранителна полиция например и ти кажат че ще чакат КАТ да ти напише акт/протокол/фиш, да знаеш че само чакат да им бутнеш... а за да им дадеш нещо те оставят да висиш и уж да чакаш КАТ да дойдели...
А да дойде КАТ НЯМА как да стане, те КАТ не смогват да обиколят ПТП-тата и да си направят норматива си от актове, с тоя бензин дето им се полага, тъй че мога да се обжаложа че никой нема да си мръдне гъза да дойде и да се занимава с теб за някакво нарушение.Е не говоря в случайте дето са много груби изцепките да си минал със 100 км жълтите павета или си се натресъл в некоя кола де
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”