Голф 5 2.0 ТДИ не пали!!
Голф 5 2.0 ТДИ не пали!!
Голф 5, 2.0 тди, 140 к.с. с чип тунинг - 180 к.с, до тук идеално, но не пали!! Вчвра докато карах и светна датчика за нагряващите свещи за по-малко от секунда, прибрах се съвсем нормално, ноо сега не иска за запали!! Проблема не са свещите, само една е изгоряла и не би трябвало да дава подобни проблеми, няма никакви записани грешки на компютъра (проверих)... какво може да е??
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Re: Голф 5 2.0 ТДИ не пали!!
помпата от резервоара чува ли се да се включва?А колата с ваг-ком ли я гледа или на бордовия комп.,защото лампата когато светне индикира че нещо не е наред.
вагкомп я гледаха, помпата от резервоара е наред... първо нея проверихме.... дюзите са наред сущо, газовете не са...... от няколко дни се ровим по нея и не можем да намерим какво е...
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вчера си се прибрал, днес не е запалила, а от няколко дни се ровите и не можете да раберете какво и е?
Светнала ли е лампата - редно е да има записана грешка.
Как проверявате помпата в резервоара.
П.С. Хмм сега като се зачетох - колега ти да не си "майстор" и това да не е клиентска кола на която не може да хванете проблема???
Светнала ли е лампата - редно е да има записана грешка.
Как проверявате помпата в резервоара.
П.С. Хмм сега като се зачетох - колега ти да не си "майстор" и това да не е клиентска кола на която не може да хванете проблема???
мне, колега, колата ми е на майстор и не може да открие дефекта. затва реших малко и аз да се поровя
а за "вчера" е образно казано, стана преди.. :? 3 дни
а за "вчера" е образно казано, стана преди.. :? 3 дни

Подкачващата помпа под задните седалки - пък и доста си я "засилил" с този чип, после да няма теми за дюзи/турбо. Дано не съм лош пророк.
мне, не е подкаващата помпа, до двигателя стига гориво, но там някъде се губи, съмняват се че е нагнетателната
а за тунинга съм се консултурал и няма проблеми... е не е желателно да я карам като на драйв тест
а за тунинга съм се консултурал и няма проблеми... е не е желателно да я карам като на драйв тест

Egr клапана проверете да не е заседнал. Светването на жълтата лампа жичката е също признак за това. Би трябвало да върти,но да не може да запали.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да не си сипал бензин вместо нафта.
Тандем помпата не мре отведнъж, поне не съм имал такъв случай.
Оборотомера вдига ли се докато въртиш на стартер.
Тандем помпата не мре отведнъж, поне не съм имал такъв случай.
Оборотомера вдига ли се докато въртиш на стартер.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Предпазител на подгревните свещи има ли тоа Голф ???
или го чете ако е това диагностиката
или го чете ако е това диагностиката
Върни се в “Дизелови агрегати”