Сервиз D&N - овча купел

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Вто 01 мар 2005 22:29

7 ЛЕВА КАРЕ И МАНШОН??? :?: :!: :?:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 02 мар 2005 20:08

Ами да, имам и ценоразпис, играещ ролята на касова бележка... Защо, многоли е скъпо? Ами не знам, може и да са ме одрали малко, ама сега за 7 лева въпрос не ми се прави. А и съм доволен, защото преди това изписах тук във форума сума ти оплаквания за това как предницата ми тегли надясно и т.н. Сега си карам спокойно, колата направо заспа!!! По-стабилна не е била никога. Тепърва ще ги изучавам сервизите, то от тоя VW можеш ли да отидеш в сервиз :heavymetal: то нищо не се разваля ;)

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Сря 02 мар 2005 22:43

Около 70лв струва каре за Голф 2 какво е това за 7лв незнам

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Чет 03 мар 2005 13:27

?????????????? Ами не знам, така пише на бележката дето ми я дадоха... как така 70 лева!!!!
Ето какво пише: Вложени материали - ляв маншон каре - 1 бр., 7.98 лв
Положен труд: 1. Смяна маншон каре - 15 лв
2. Регл на пр. мост - 20 лв.

Освен аз нещо да не съм доразбрал и те да наричат маншона на карето "маншон каре"... Но съвсем ясно ме попита човека, трябва да се сменя каре и аз го попитах колко пари ще струва и той казва 7-8 лева. И викам давай, сменяй. И това беше. Я ми обяснете, че нещо се сбърках тука... Каре за голф 70 лева... Да не би да са имали пред вид само маншона... пък аз понеже не разбирам много и си мисля, че и карето са сменили...
Но осезаемо колата стана малко по-стабилна. Това възможно ли е да е само от реглажа? Карето има ли нещо общо със стабилността?

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Чет 03 мар 2005 13:57

Определено става дума само за маншона.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Чет 03 мар 2005 15:27

Значи не са сменяли каре... съжалявам, моя е грешката. Както и да е, значи стабилността идва от реглажа на предницата.

Потребителски аватар
ivanomir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivanomir » Чет 10 мар 2005 23:28

Всички колеги от МОТО ПФОЕ , които ги фанеха да крадат и ги волнеха, отидоха да копат в Д и Н :twisted:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Чет 17 мар 2005 23:37

Значи няма да ходя повече там... е това сега ми се наложи, щото имат стенд за реглаж. Иначе обикновено ходим на друг ДиН, където майсторите са опитни.

Потребителски аватар
spokomen
Автомобил: VW Passat B3 Ford C-Max
Двигател: RP 1991 Durateck 2_0
Контакти:

Мнениеот spokomen » Сря 20 апр 2005 16:28

quattro написа:теста на амортесьорите е безплатен в D&N Auto,
всяка година ходя да ги тестват при тях.

Имам впредвид сервиза в Младост :)

В събота ходих точно в този сервиз. Ето как протече всичко:
- Добър ден. При Вас може ли да се направи тест на амортресьорите и ако е необходимо да се подмени нещо с резервни части които Вие доставяте? - Последното го казах за да се спася от неудобството, че идвам само за теста и поради липса на финансов ресурс в момента нямам възможност да сменя нищо.
- Добър ден. Да може. Ето го момчето което се занимава с това. - По сочват ми "момче" което стои на 20 см. в ляво и слуша разговора. То е облечено в официален панталон и пуловерче в контраст с работните дрехи на монтьорите. Та гореспоменатото "момче", в момента в който разбира , че става въпрос за него се отдалечава на около 5 метра и започва вял разговор с един от монтьорите след което изчезва за около 15 минути. Минутите може и да са били повече, но не дочаках за да видя кога ще се върне. Можеше да ми каже: Днес не става; ела утре; става със записване; гледай си работата и не ме занимавай с глупости; дай 5 лева....., но май в този сервиз са много над тези неща като тест на амортресьори особено ако са го обявили като безплатен. Или може би защото беше събота а в събота не на всеки му се работи...Знам ли.

bluefen написа:значи пишеш 1 маил на Д&Н и ще ти отгожорат бързо колко ще ти струват частите и работа по отделно или просто им се обаждаш по телефона :П

Преди да отида в сервиза пробвах с мейла. Беше преди 20 тина дни. Тогава даже имах и пари за смяната ( ако се наложи). Май обаче не си четат мейлите, или пък съм попаднал пак на онова " момче"

Mar
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Mar » Пет 13 май 2005 10:45

А какво е мнението ви за сервиза им в Подуене?

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”