quattro написа:теста на амортесьорите е безплатен в D&N Auto,
всяка година ходя да ги тестват при тях.
Имам впредвид сервиза в Младост

В събота ходих точно в този сервиз. Ето как протече всичко:
- Добър ден. При Вас може ли да се направи тест на амортресьорите и ако е необходимо да се подмени нещо с резервни части които Вие доставяте? - Последното го казах за да се спася от неудобството, че идвам само за теста и поради липса на финансов ресурс в момента нямам възможност да сменя нищо.
- Добър ден. Да може. Ето го момчето което се занимава с това. - По сочват ми "момче" което стои на 20 см. в ляво и слуша разговора. То е облечено в официален панталон и пуловерче в контраст с работните дрехи на монтьорите. Та гореспоменатото "момче", в момента в който разбира , че става въпрос за него се отдалечава на около 5 метра и започва вял разговор с един от монтьорите след което изчезва за около 15 минути. Минутите може и да са били повече, но не дочаках за да видя кога ще се върне. Можеше да ми каже: Днес не става; ела утре; става със записване; гледай си работата и не ме занимавай с глупости; дай 5 лева....., но май в този сервиз са много над тези неща като тест на амортресьори особено ако са го обявили като безплатен. Или може би защото беше събота а в събота не на всеки му се работи...Знам ли.
bluefen написа:значи пишеш 1 маил на Д&Н и ще ти отгожорат бързо колко ще ти струват частите и работа по отделно или просто им се обаждаш по телефона :П
Преди да отида в сервиза пробвах с мейла. Беше преди 20 тина дни. Тогава даже имах и пари за смяната ( ако се наложи). Май обаче не си четат мейлите, или пък съм попаднал пак на онова " момче"