Не умеят да паркират на заден ход и въпреки това упорито опитват...Резултата е ангажиране на 2 паркоместа,а в днешно време са кът...
Наскоро един мъж със стаж поне 20 години,спря като идиот,та се наложи да го подканвам да маневрира пак,за да се сместим и двете коли
Днес една булка,колежка с голф 5,спряла и тя като турски рейс на "нашия" паркинг.Толкова ли е трудно като се спре някъде да си зададем въпроса:"Добре ли съм спрял/а?"!
Без значение дали престоя ни е 5 минути или 5 часа...
А от съседния блок се навъдиха и те...Забелязъл съм ги като идват от главната улица и директно при нас се бутат,дори и да има места пред тяхния блок...Разбирам да няма места...
Та така спрях да се ядосвам за тия неща,ама котараците още не съм ги преглътнал и откачената комшийка!

Просто някои хора не могат да разберат, че след като не живеят в къща с двор и/или гараж - нямат собственост върху парко място , освен ако нямат изрично разрешение от общината чрез скоба и то вече се води платен абонамент и т.н. Тези хора не могат да понесат факта , че няма как да спрат именно там своята кола в случаите когато друг спре. За тях е изключено е това да стане на 100 или 200 метра , пред друг блок на друго място - все едно като са там колите им не могат да бъдат обрани или откраднати или пък ще им паднат краката ако повървят няколко метра.. а и то големите коли де , по-големи бараки и от моята ама айде...И кво става - може да е свободно без коли , ама не можеш да спреш, нищо че това е публична държавна собственост и всеки един има равностойното право да паркира там , ако ще да е от Бусманци ..
бих казал в този случай. 
Перпендикулярно паркиране.Паркирал автомобил на преден ход.Излизане - 100 000 маневри , въртене на волана във всички посоки без резултат и изходното положение е по-зле от началното
почти не ни оставя място за нас. направих му забележка , че и ние все пак имаме нужда да спрем някъде. но той каза че всичко е общо и колкото си иска толкова коли ще сложи !