nylon написа:аз съм гледал как ги тества... на телевизора. Лятото особено се вижда само избуяла трева и из тревата някакъв автомобилен таван се движи насам-натам.
Струва ми се, че в такси съм се возил малко по-бързо.
Най-много ме зарадва Иван от СБЛЪСЪК, той единствено раздаде подобаваща газ момчето и ми се стори, че имаше и умения да я оправи, ама такъв вертикален фризер как се оправя. Изобщо не ща да приказвам повече, че да няма обидени, но само да питам колегите -
Някой гледал ли е някога автомобилно предаване, дето да праят спорт с кола за пазаруване и да пазаруват със WRC? Ей от там е объркана работата- сичкото ни е такоз- българско, ефтино, некачествено.
батка .. нищо лично ама като за начало може да си гледал видеото как Иван от Сблъсък обръща Дачия Логан само на моя телефон, което по подразбиране означава, че се познаваме или някъде по некви маси си го виждал покрай мен.. Другото интересно нещо е, че щом си бил някъде около мен не си констатирал факта, че си се возил в таксита по-бързо от колкото това, което си видял по телевизията, защото щях да съм ти обяснил доста неща и няма да рискуваш да пишеш глупости по форумите та да ти се подсмихват хората, които поне са идвали на пистата и на снимките на предаването.
Като гледам не си много наясно кои предавания каква философия има, какъв е смисъла на нещата, които се случват, не правиш разлика между Fifth Gear и Top Gear и не на последно място рейтинговата система видимо също не ти е много наясно, НО като широко скроена и отворена личност мога да ти предложа да пийнем по едно кафе в Русе, където ти е удобно и ако не сме се виждали досега и цитираш нечии думи .. кой каква газ е дал и какво е обърнал .. (сиреч добрия ми приятел Иван от Сблъсък) да те вкарам донякъде в час .. ако съм в настроение може и да ми покажеш кое точно по-бързо такси си използвал ..
пс. сега ти видях снимката в профила .. аз не те познавам и мисля, че няма къде да си виждал видеото с Иван от Сблъсък! Я сега обясни какви врели некипели говориш ..
пс 2. От няколко предавания насам не знам дали забелязвате трима типа подозрително приличащи на някой скромни наши колеги от форума

.. не че е за сефте де ..