GTI generation по бТВ ..

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 03 яну 2007 0:45

nylon написа:... неговата потенциална аудитория. Реалната клони към нула, нямам познат, който да го следи следи с интерес. Направо пишман станах, че я зачоплих тази работа. Но спирам и вече няма да ви дразня с моите мнения относно "Супер предаването Шоуруум по битиви". Останете със здраве.

Абе и аз нямам познати, които да следят survivor, ама се оказа, че рейтинга му е супер висок :wink:

Все пак, така и не разбрахме, в крайна сметка, кое точно не ти харесва в предаването (като изключим микрофоните :wink: )?

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Сря 03 яну 2007 21:28

nylon написа:аз съм гледал как ги тества... на телевизора. Лятото особено се вижда само избуяла трева и из тревата някакъв автомобилен таван се движи насам-натам.
Струва ми се, че в такси съм се возил малко по-бързо.
Най-много ме зарадва Иван от СБЛЪСЪК, той единствено раздаде подобаваща газ момчето и ми се стори, че имаше и умения да я оправи, ама такъв вертикален фризер как се оправя. Изобщо не ща да приказвам повече, че да няма обидени, но само да питам колегите -
Някой гледал ли е някога автомобилно предаване, дето да праят спорт с кола за пазаруване и да пазаруват със WRC? Ей от там е объркана работата- сичкото ни е такоз- българско, ефтино, некачествено.

батка .. нищо лично ама като за начало може да си гледал видеото как Иван от Сблъсък обръща Дачия Логан само на моя телефон, което по подразбиране означава, че се познаваме или някъде по некви маси си го виждал покрай мен.. Другото интересно нещо е, че щом си бил някъде около мен не си констатирал факта, че си се возил в таксита по-бързо от колкото това, което си видял по телевизията, защото щях да съм ти обяснил доста неща и няма да рискуваш да пишеш глупости по форумите та да ти се подсмихват хората, които поне са идвали на пистата и на снимките на предаването.
Като гледам не си много наясно кои предавания каква философия има, какъв е смисъла на нещата, които се случват, не правиш разлика между Fifth Gear и Top Gear и не на последно място рейтинговата система видимо също не ти е много наясно, НО като широко скроена и отворена личност мога да ти предложа да пийнем по едно кафе в Русе, където ти е удобно и ако не сме се виждали досега и цитираш нечии думи .. кой каква газ е дал и какво е обърнал .. (сиреч добрия ми приятел Иван от Сблъсък) да те вкарам донякъде в час .. ако съм в настроение може и да ми покажеш кое точно по-бързо такси си използвал .. :D

пс. сега ти видях снимката в профила .. аз не те познавам и мисля, че няма къде да си виждал видеото с Иван от Сблъсък! Я сега обясни какви врели некипели говориш ..
пс 2. От няколко предавания насам не знам дали забелязвате трима типа подозрително приличащи на някой скромни наши колеги от форума :D .. не че е за сефте де ..

Последна промяна от Sir T на Сря 03 яну 2007 22:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 03 яну 2007 21:57

Приятелю найлон, или както там ти се чете ника, извинявай ако бъркам, ама само ще ти кажа, че ако се качиш при Влади /така се казва в действителност SirT/ в неговото GTI съм сигурен, че няма да можеш да си стъпиш на краката след слизането от автомобила :horror: . Това че някой си е обърнал един автомобил, означава само, че не е преценил ситуацията, не и че е много добър. Наистина, не се изказвай неподготвен, звучи смешно, ама много. :не:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Сря 03 яну 2007 22:32

dobrinb написа:...

ми аз закво му турих памперс-са нема нужда да се перат седалки след возенето...mhihi

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Чет 04 яну 2007 15:33

много добра идея!!!супер е да се види цялата гама GTI на голф.тази разновидност е култова в много държави...успех........ :D

Потребителски аватар
nylon
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1988

Мнениеот nylon » Чет 04 яну 2007 18:40

батка... сър Тъ,
Бях решил да не пиша нищо повече по темата. Ти обаче успя да ме разколебаеш. Вижда се, че си отделил повече време да ми напишеш толкова дълъг пост. Оценявам и факта, че си се постарал да го направиш на по-висок език, което ме кара да смятам, че съм ти вдъхнал известен респект. Няма нужда обаче да го признаваш, защото от всяка твоя дума лъха такова мутирало самочувствие, че едва ли е възможно "известен" човек като теб да признае публично каквото и да е на "неизвестен" човек като мен. Сега се съсредоточи и чети внимателно, защото смятам да отговоря на няколкото въпросчета, които си ми вметнал. Първо започвам с обърнатата Дачия. Чудиш се къде съм гледал и какво съм видял. Не е твоя телефон единственият начин. Надявам се, че вече си разбрал това. Казах мнението си за обиколката на Иван, което въпреки тавана е положително, ако твоето е отрицателно е вече друга работа. Второ. На фона на твоето перчене по-горе, няма да прозвучи нескромно да ти кажа, че силно грешиш, ако мислиш, че имам нужда да ми обясняваш за уменията ти зад волана. Урока за слънцата и вратите съм го минал. Трето. По въпроса, дето не съм бил на ясно с философията на предаванията за автомобили. Е, с вашата философия май най- не съм на ясно, уверявам те. Да говориш за автомобили по телевизията с изрази като:"Какви хубави джанти...","Много ми харесват седалките...","Този цвят на боята е направо върха..." е най-малкото - отбиване на номера. Позволявам си отново да те уверя, че много голяма част от драгите зрители са наистина жадни за автомобилни предавания и очакваха повече от вас. Четвърто. Казваш, че си широко скроена и отворена личност. Самоизтъкването, не е най-доброто, което можеш да направиш за себе си. Пето. Навсякъде ми е удобно за кафе, но гледам да отбягвам срещи с хора с огромно и непокрито самочувствие, дразнят ме. Харесвам да общувам с добронамерени реалисти.

Послеслов: Ако някой се чувства засегнат от този пост нека да ми пусне обида и да му олекне :lol:

stilko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stilko » Чет 04 яну 2007 19:11

Следя с интерес тази тема и определено вече се оляхте! Защо не вземете да направите една тема за предаването, една за СирТ и т.н. до 1000. Смятам, че всеки има право да се изказва както намери за добре. В крайна сметка всеки си има глава на раменете и може да мисли с нея и да преценява. На който му харесва предаването го гледа, на който не му харесва не го гледа! Или се получава като с проф.Вучков, всички го плюят, но и го гледат! Предполагам ще е по-добре ако си ориентирате забележките в препоръки, а не в безкрайни спорове. Все пак европейци сме :)

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Чет 04 яну 2007 19:31

musura написа:...

Ами от Рено защо са се изхитрили и не са дали един Mеган, ами заблуждават хората с тоя кашон Логан? Освен това, предаването би трябвало да е за всичко и за всеки ;) Друг е въпроса, че копират абсолютно всичко едно към едно с Top Gear и Fifth Gear. Като при това положение не ни оставят друг избор, освен да не ги гледаме, щото ние т`ва вече сме го гледали. Не му скачайте всички на човека, ами СърТ да приема конструктивната критика и да ги ръчка там онея шматки да работят здраво и да мислят нови неща, а не да копират всичко от западняците. Нали сме умни хора ;) Не доказвайте обратното :)

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Чет 04 яну 2007 19:42

Развалихте хубавата темичка :cry:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 04 яну 2007 19:58

VW_FEN написа:копират абсолютно всичко едно към едно с Top Gear и Fifth Gear.

Колеги, някой неща са станали "стандарт" и няма начин едно предаване да не "повтаря" някое по-старо и по-известно в жанра :idea: Просто във всичките критики до сега, никой не каза нито една конструктивна такава, а само се говорят общи приказки! Ей това е най-тъпото, защото хем казвате на SirT да се вслушвал в конструктивната критика, хем няма такава, а само общи приказки.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 04 яну 2007 19:58

stilko написа: На който му харесва предаването го гледа, на който не му харесва не го гледа! Или се получава като с проф.Вучков, всички го плюят, но и го гледат!

Ти ме застреля с гранатомет. Кой по дяволите гледа Вучков?

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Чет 04 яну 2007 20:22

musura написа:
VW_FEN написа:...

Добре, ето няколко конструктивни критики - аз и преди съм ги казвал, когато започна предаването - да се постараят да изглеждат всички по-естествено и нормално и да не ми дрънкат по половин час характеристики на последния концептуален суперспортен автомобил, който едва ли ще види бял свят някога (щото е отегчително, ако искам и самичък ще си го прочета, поне това знам да правя). Изобщо сценаристите да се стягат здраво, ако искат хората да следят предаването с интерес, а не защото имат познат там. Не мисля, че тестовете на един и същ автомобил от известни хора са станали стандарт, или например пукането на гума при ляв или десен завой, предна или задна... или пък събраните 10-15 статисти около водещите, които вяло и престорено се радват на всичко, което им кажат, колкото и тъпо да е то. В тези предавания няма стандарти - ако съумееш да измислиш нещо ново, прилагаш го и печелиш. Не виждам смисъл да се повтаря всичко точно както го правят в Топ Гиър. Нямам намерение да се заяждам с никого, просто гледам от страната на обикновения зрител и си казвам мнението ;)

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Чет 04 яну 2007 21:21

Конструктивна критика:моля,ако имате възможност да разкарате грозните микрофони,ако още не сте го направили (изпуснах последните 2 предавания :oops: ).Също ако може по-възрастният от водещите да не се държи и говори,все едно играе в театър,а по-спокойно и отпуснато да се държи.
Да се прави предаване за коли е трудно.Fifth Gear го доказаха като дадоха възможност на победител в един техен конкурс да запише 3-4 минутно клипче,управлявайкии говорейки за даден автомобил.Желая успех в развитието на предаването.

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Чет 04 яну 2007 23:12

nylon написа:батка... сър Тъ,
Бях решил да не пиша нищо повече по темата. Ти обаче успя да ме разколебаеш. Вижда се, че си отделил повече време да ми напишеш толкова дълъг пост. Оценявам и факта, че си се постарал да го направиш на по-висок език, което ме кара да смятам, че съм ти вдъхнал известен респект. Няма нужда обаче да го признаваш, защото от всяка твоя дума лъха такова мутирало самочувствие, че едва ли е възможно "известен" човек като теб да признае публично каквото и да е на "неизвестен" човек като мен. Сега се съсредоточи и чети внимателно, защото смятам да отговоря на няколкото въпросчета, които си ми вметнал. Първо започвам с обърнатата Дачия. Чудиш се къде съм гледал и какво съм видял. Не е твоя телефон единственият начин. Надявам се, че вече си разбрал това. Казах мнението си за обиколката на Иван, което въпреки тавана е положително, ако твоето е отрицателно е вече друга работа. Второ. На фона на твоето перчене по-горе, няма да прозвучи нескромно да ти кажа, че силно грешиш, ако мислиш, че имам нужда да ми обясняваш за уменията ти зад волана. Урока за слънцата и вратите съм го минал. Трето. По въпроса, дето не съм бил на ясно с философията на предаванията за автомобили. Е, с вашата философия май най- не съм на ясно, уверявам те. Да говориш за автомобили по телевизията с изрази като:"Какви хубави джанти...","Много ми харесват седалките...","Този цвят на боята е направо върха..." е най-малкото - отбиване на номера. Позволявам си отново да те уверя, че много голяма част от драгите зрители са наистина жадни за автомобилни предавания и очакваха повече от вас. Четвърто. Казваш, че си широко скроена и отворена личност. Самоизтъкването, не е най-доброто, което можеш да направиш за себе си. Пето. Навсякъде ми е удобно за кафе, но гледам да отбягвам срещи с хора с огромно и непокрито самочувствие, дразнят ме. Харесвам да общувам с добронамерени реалисти.

Послеслов: Ако някой се чувства засегнат от този пост нека да ми пусне обида и да му олекне :lol:

отговора следва на лично съобщение .. да не зацапваме темата допълнително, че имам какво да ти кажа ;)

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Чет 04 яну 2007 23:41

относно критиките, аз съм отворен за тях .. също и целия екип.
Предаване за автомобили наистина се прави много трудно и докато не се захване човек с него не го разбира. Аз също съм бил и продължавам да бъда зрител на такива предавания. Също не ми харесват много от тези неща, които правим и мнението ми съвпада често с вашите, но се стараем! Уверявам Ви! Обещал съм да не пиша нищо за предаването, че излизам все лошия .. :twisted:

Ето пример - вижте датата на темата .. все още "чакаме" Golf V GTI! .. и.. няма .. :roll:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”