адаптиране километраж на голф4
-
- Автомобил:
- Двигател:
адаптиране километраж на голф4
Здравейте,някой можели да ме насочи къде в София могат да ми обучат километража тъй като реших да го подменя,става на въпрос за голф 4 ,1.6sr-1999 моят е на VDO а този който искам да сложа е на MOTOMETER!!!
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Re: адаптиране километраж на голф4
За обучаването ТУК
Иначе да те питам, с КАН ли ти колата или евентуално да кажеш номера на новото и старото табло

Иначе да те питам, с КАН ли ти колата или евентуално да кажеш номера на новото и старото табло
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колега за подробното описание да си жив и здрав!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
номера на новото табло е:1035100002 ако е това тъй като не съм много наясно с таблата това е на мотометер (на снимката) а моето е без фис но номера не го знам тое на колата
- siso_k
- Контакти:
не е това номера, трябва да е нещо от сорта на 1J0 920 926 C. Питам те защото и аз търся табло с ФИС, но без КАН. Та ако новото ти е без КАН, да кажеш от къде си го взел. А ти имаш ли принципно борд комп?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да имам борд компютър ,относно таблото ми от приятел от неговият голф.
Искам да попитам ,знаете ли колко струва тази услуга за обучаване на таблото?
Искам да попитам ,знаете ли колко струва тази услуга за обучаване на таблото?
-
- Автомобил:
- Двигател:
намерих номера който те интересува :1J0920 с по дебели цифри пише 821А
- siso_k
- Контакти:
Значи би трябвало това табло да е с CAN. За да тръгне това табло трябва и колата да има CAN.
Колега пиши моля те дали всичко е станало, понеже и аз искам да си сложа табло с half FIS, обаче e много трудно да намеря такова бензиново и без CAN.
Колега пиши моля те дали всичко е станало, понеже и аз искам да си сложа табло с half FIS, обаче e много трудно да намеря такова бензиново и без CAN.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега искаше да знаеш да ли е станало с километража,но аз още не съм ходил при Владко защото не съм взел заплата знаеш как е.
Обясни ми моля те какъв е този (кан) за километража.
Обясни ми моля те какъв е този (кан) за километража.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
В момента го ям същия с едно А3. Там парт номера на таблата е един и същи и двете не са с CAN и и двете са А3 99-та 1.9ТДИ, само че пак така - едното е VDO, другото е Motometer. Питах Владко и още други хора, които с това се занимават - има разлика във версиите на комуникацията на имобилайзерите при VDO и при Motometer таблата. Т.е. ако колата е излезнала заводски с VDO, компютъра за двигателя работи по протокола на VDO за имобилайзера. Същото важи и за Motometer и не са съвместими. Вариантите са следните :
1.взимаш моторния компютър + таблото и чипа от ключа от колата донор и слагаш всичко на твоята (ако мотора е един и същи изобщо).
2. слагаш това табло на твоята кола и наливаш софтуер в моторния компютър, който е без имобилайзер и тогава връзката на компютъра с таблото не те интересува.
При теб ако наистина едното е с CAN, а другото не е, става още по-сложно
.
Най-добре отиди с твоята кола и таблото, което искаш да слагаш директно при Владко и ще ти каже какви са вариантите при теб и дали може да се направи.Другия вариант е да му пратиш на лично съобщение номера на твоето табло и на новото ти табло и той ще ти каже какво се случва и как се случва,ще ти каже и какво ще ти струва.

1.взимаш моторния компютър + таблото и чипа от ключа от колата донор и слагаш всичко на твоята (ако мотора е един и същи изобщо).
2. слагаш това табло на твоята кола и наливаш софтуер в моторния компютър, който е без имобилайзер и тогава връзката на компютъра с таблото не те интересува.
При теб ако наистина едното е с CAN, а другото не е, става още по-сложно

Най-добре отиди с твоята кола и таблото, което искаш да слагаш директно при Владко и ще ти каже какви са вариантите при теб и дали може да се направи.Другия вариант е да му пратиш на лично съобщение номера на твоето табло и на новото ти табло и той ще ти каже какво се случва и как се случва,ще ти каже и какво ще ти струва.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей,вече съм с новото табло,Владо оправи нещата за 5мин
на новото табло имаш номера а ето ти номера на оригиналното ми табло: мотометер 1JO919881 B
на новото табло имаш номера а ето ти номера на оригиналното ми табло: мотометер 1JO919881 B
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”