Мнение за vr6

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
stigaawee
Автомобил:
Двигател:

Мнение за vr6

Мнениеот stigaawee » Съб 01 мар 2014 12:39

Здравейте колеги надявам се някой от вас да е засичал тази обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11389526074476170&f1=details&slink=5tjimm . Въпросната кола излиза поне за 5-ти път за продажба лично ходих гледах го карах и тн, колата нямаше забележка спря ме единствено това че , продавачът много лесно свали от цената и че имаше поне 3-ма който бяха дошли да го гледат преди мен със вр6 голфове и си тръгнаха. Според вас дали има някакъв проблем тази кола? Ако е на човек от форума да ме извини ! :beer

Потребителски аватар
bobi_golfa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Мнение за vr6

Мнениеот bobi_golfa » Съб 01 мар 2014 12:48

Със две думи циганска кола е това :thumb_down Няма смисал да си хвърлиш парите на вятъра :love.vwclub

Потребителски аватар
stigaawee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stigaawee » Съб 01 мар 2014 13:05

Да сигурно си прав колега :th_up нобсъм я карал и не ми се стори прецакана. Просто ми е мноого чудно че за 6/7 месеца излезе за продажба 5 пъти и се надявах някой колега също да е ходил да я види и да сподели мнение .

Потребителски аватар
RO$$KO
Автомобил: VW MK6 GTI
Двигател: TSI EA888 2009

Мнениеот RO$$KO » Съб 01 мар 2014 20:09

Това че за толкова време излизала толкова пати за продажба е показателно само по себе си.
Ако си решил се пак да се закара и да се види в сервиз задължително!!!

9182
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 9182 » Нед 02 мар 2014 14:24

Вкарайте я в един сервиз и ще си каже. Още повече че ако й има нещо сериозно, момчето ще се дръпне сигурно.

Цената за тази кола е доста добра.

П.С. първо казваш, че си я карал - после не?

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Нед 02 мар 2014 16:13

Дърпат се купувачи защото колата е абсолютно мърляшки гледана.Колко трябва да си зле за да направиш такива снимки за продажба. :screwy Отвън не си личи цвета...отвътре може и боклуци от храна да има под седалката. :mrgreen Няма предпазната на тонколоната...барчето долу охлузено тотално....седалката скъсана и на петна....не съм сигурен дали има климатроник.Уважаваите си малко парите. :a045

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Нед 02 мар 2014 16:28

Абе много странни хора има тука...колко очаквате да струва тая барака на почти 22 години?
Цената и е дори висока!Не повече от 1000 лева за тоя кош в това състояние.Нищо особенно няма,голф 2.8-толкова icon_idea

Потребителски аватар
plamen-roni
Автомобил: SEAT EXEO TDI
Двигател: CAGC-2010

Мнениеот plamen-roni » Нед 02 мар 2014 18:13

Вълчан написа:Дърпат се купувачи защото колата е абсолютно мърляшки гледана.Колко трябва да си зле за да направиш такива снимки за продажба. :screwy Отвън не си личи цвета...отвътре може и боклуци от храна да има под седалката. :mrgreen Няма предпазната на тонколоната...барчето долу охлузено тотално....седалката скъсана и на петна....не съм сигурен дали има климатроник.Уважаваите си малко парите. :a045

При такива снимки подкрепям колегата ! Аз лично никога няма да му звънна за информация или пък да ходя на оглед.

Потребителски аватар
stigaawee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stigaawee » Пон 03 мар 2014 1:37

Първия път като я гледах беше доста по добро състояние от сега. А колегата който не разбрал да карал съм я кое не си разбрал направил съм грешка докато съм писал. Мисълта с която пуснах темата беше проста, питах има ли някой колега които е ходил да я гледа, и според вас какво може да има за да излиза 5 пъти за продажба? Факт е че в момента не е в най доброто си състояние. А колегата които се изказа че е просто голф вр6 и е нищо особено май не си фен на тая марка. и си объркал форума човек! Нищо лично айде със здраве :beer

Потребителски аватар
bobi_golfa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bobi_golfa » Пон 03 мар 2014 1:48

не виждам смисъл колеги да се обсъжда тази кочина за 2200лв която името и е останало само ВР6 как може незнам . този човек има нужда от специализирана помощ . Иска за нещо 2200лв което дори не струва и на полувината от това което иска :banghead :banghead :banghead :bowdown :bowdown :love.vwclub

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Пон 03 мар 2014 7:29

Аз съм фен на марката още преди ти да се родиш :exclaim Първата ми количка играчка беше един метален Голф1-още си я пазя :exclaim ..това е от преди 27 години :exclaim
:exclaim :exclaim :exclaim :exclaim
:exclaim Да си фен и да си заблуден са 2 различни неща :exclaim Предпочитам да съм истински фен,а не сляпо да ми текват лигите като на 20 годишен хлапак като видя някаква кочина с 2.8 мотор :exclaim
Ти какво по-точно специално видя в тоя курник на 22 години не зная и не ме интересува,нито ше ми повлияе ,нито нищо,и изобщо не ми дреме че си се засегнал като ученичка-нищо лично и ти бъди жив и здрав.А ако толкова много държиш да караш хубава Вр6 3-ка..посъбери още 2 хиляди лева и си докарай една.

Потребителски аватар
bobi_golfa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bobi_golfa » Пон 03 мар 2014 10:26

Точно колега не по малко от 5000лв :bowdown :bowdown :love.vwclub :a045 :beer :drunk :beer

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Пон 03 мар 2014 11:53

Vidol Nikolov написа:Аз съм фен на марката още преди ти да се родиш :exclaim Първата ми количка играчка беше един метален Голф1-още си я пазя :exclaim ..това е от преди 27 години :exclaim
:exclaim :exclaim :exclaim :exclaim
:exclaim Да си фен и да си заблуден са 2 различни неща :exclaim Предпочитам да съм истински фен,а не сляпо да ми текват лигите като на 20 годишен хлапак като видя някаква кочина с 2.8 мотор :exclaim
Ти какво по-точно специално видя в тоя курник на 22 години не зная и не ме интересува,нито ше ми повлияе ,нито нищо,и изобщо не ми дреме че си се засегнал като ученичка-нищо лично и ти бъди жив и здрав.А ако толкова много държиш да караш хубава Вр6 3-ка..посъбери още 2 хиляди лева и си докарай една.

Откъде да си я докара ? От Германия ??? Да е карана от мюсюлмани и да не си знае челните удари и да я продават като нова ??

Потребителски аватар
ivostefanov
Автомобил: Audi A4
Двигател:

Мнениеот ivostefanov » Пон 03 мар 2014 12:35

Състоянието на колата няма да го коментирам,то е под всякаква критика.
Нещото което ми направи впечатление е стикерите на маската и ауспуха което ме навежда на мисълта,че този двигател не е от тази кола което те изтрелва в облаците финансово с 200,другото което е смяташ ли,че на този кошер му е сменен ангренажа за 700лв.,кабелите на свещите за 300лв.,свещи капачка и палец за още 250лв.,ланда сонда 270лв. с тая газ и т.н.
Не я знам колата но ти си прецени,за още допълнителна информация ако искаш мога да ти дообясня на ЛС :th_up

Потребителски аватар
RZ01
Автомобил: Seat Ibiza 6L
Двигател: 1.9TDI ASZ

Мнениеот RZ01 » Пон 03 мар 2014 12:51

Колегите са абсолютно прави, нямам какво да добавя. Хубав ВР не се намира по път и над път, камоли на тая цена. Последно гледах венто ВР беше 4к лв. на промоция :th_up Та замисли се :wink

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”