Мнение за vr6
- stigaawee
- Автомобил:
- Двигател:
Мнение за vr6
Здравейте колеги надявам се някой от вас да е засичал тази обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11389526074476170&f1=details&slink=5tjimm . Въпросната кола излиза поне за 5-ти път за продажба лично ходих гледах го карах и тн, колата нямаше забележка спря ме единствено това че , продавачът много лесно свали от цената и че имаше поне 3-ма който бяха дошли да го гледат преди мен със вр6 голфове и си тръгнаха. Според вас дали има някакъв проблем тази кола? Ако е на човек от форума да ме извини ! 

- bobi_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Мнение за vr6
Със две думи циганска кола е това
Няма смисал да си хвърлиш парите на вятъра 

- stigaawee
- Автомобил:
- Двигател:
Да сигурно си прав колега
нобсъм я карал и не ми се стори прецакана. Просто ми е мноого чудно че за 6/7 месеца излезе за продажба 5 пъти и се надявах някой колега също да е ходил да я види и да сподели мнение .

- RO$$KO
- Автомобил: VW MK6 GTI
- Двигател: TSI EA888 2009
Това че за толкова време излизала толкова пати за продажба е показателно само по себе си.
Ако си решил се пак да се закара и да се види в сервиз задължително!!!
Ако си решил се пак да се закара и да се види в сервиз задължително!!!
Вкарайте я в един сервиз и ще си каже. Още повече че ако й има нещо сериозно, момчето ще се дръпне сигурно.
Цената за тази кола е доста добра.
П.С. първо казваш, че си я карал - после не?
Цената за тази кола е доста добра.
П.С. първо казваш, че си я карал - после не?
Дърпат се купувачи защото колата е абсолютно мърляшки гледана.Колко трябва да си зле за да направиш такива снимки за продажба.
Отвън не си личи цвета...отвътре може и боклуци от храна да има под седалката.
Няма предпазната на тонколоната...барчето долу охлузено тотално....седалката скъсана и на петна....не съм сигурен дали има климатроник.Уважаваите си малко парите. 

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Абе много странни хора има тука...колко очаквате да струва тая барака на почти 22 години?
Цената и е дори висока!Не повече от 1000 лева за тоя кош в това състояние.Нищо особенно няма,голф 2.8-толкова
Цената и е дори висока!Не повече от 1000 лева за тоя кош в това състояние.Нищо особенно няма,голф 2.8-толкова

- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Вълчан написа:Дърпат се купувачи защото колата е абсолютно мърляшки гледана.Колко трябва да си зле за да направиш такива снимки за продажба.Отвън не си личи цвета...отвътре може и боклуци от храна да има под седалката.
Няма предпазната на тонколоната...барчето долу охлузено тотално....седалката скъсана и на петна....не съм сигурен дали има климатроник.Уважаваите си малко парите.
При такива снимки подкрепям колегата ! Аз лично никога няма да му звънна за информация или пък да ходя на оглед.
- stigaawee
- Автомобил:
- Двигател:
Първия път като я гледах беше доста по добро състояние от сега. А колегата който не разбрал да карал съм я кое не си разбрал направил съм грешка докато съм писал. Мисълта с която пуснах темата беше проста, питах има ли някой колега които е ходил да я гледа, и според вас какво може да има за да излиза 5 пъти за продажба? Факт е че в момента не е в най доброто си състояние. А колегата които се изказа че е просто голф вр6 и е нищо особено май не си фен на тая марка. и си объркал форума човек! Нищо лично айде със здраве 

- bobi_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не виждам смисъл колеги да се обсъжда тази кочина за 2200лв която името и е останало само ВР6 как може незнам . този човек има нужда от специализирана помощ . Иска за нещо 2200лв което дори не струва и на полувината от това което иска

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Аз съм фен на марката още преди ти да се родиш
Първата ми количка играчка беше един метален Голф1-още си я пазя
..това е от преди 27 години
Да си фен и да си заблуден са 2 различни неща
Предпочитам да съм истински фен,а не сляпо да ми текват лигите като на 20 годишен хлапак като видя някаква кочина с 2.8 мотор
Ти какво по-точно специално видя в тоя курник на 22 години не зная и не ме интересува,нито ше ми повлияе ,нито нищо,и изобщо не ми дреме че си се засегнал като ученичка-нищо лично и ти бъди жив и здрав.А ако толкова много държиш да караш хубава Вр6 3-ка..посъбери още 2 хиляди лева и си докарай една.

Ти какво по-точно специално видя в тоя курник на 22 години не зная и не ме интересува,нито ше ми повлияе ,нито нищо,и изобщо не ми дреме че си се засегнал като ученичка-нищо лично и ти бъди жив и здрав.А ако толкова много държиш да караш хубава Вр6 3-ка..посъбери още 2 хиляди лева и си докарай една.
- bobi_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Точно колега не по малко от 5000лв

- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Vidol Nikolov написа:Аз съм фен на марката още преди ти да се родишПървата ми количка играчка беше един метален Голф1-още си я пазя
..това е от преди 27 години
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да си фен и да си заблуден са 2 различни неща
Предпочитам да съм истински фен,а не сляпо да ми текват лигите като на 20 годишен хлапак като видя някаква кочина с 2.8 мотор
![]()
Откъде да си я докара ? От Германия ??? Да е карана от мюсюлмани и да не си знае челните удари и да я продават като нова ??
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
Състоянието на колата няма да го коментирам,то е под всякаква критика.
Нещото което ми направи впечатление е стикерите на маската и ауспуха което ме навежда на мисълта,че този двигател не е от тази кола което те изтрелва в облаците финансово с 200,другото което е смяташ ли,че на този кошер му е сменен ангренажа за 700лв.,кабелите на свещите за 300лв.,свещи капачка и палец за още 250лв.,ланда сонда 270лв. с тая газ и т.н.
Не я знам колата но ти си прецени,за още допълнителна информация ако искаш мога да ти дообясня на ЛС
Нещото което ми направи впечатление е стикерите на маската и ауспуха което ме навежда на мисълта,че този двигател не е от тази кола което те изтрелва в облаците финансово с 200,другото което е смяташ ли,че на този кошер му е сменен ангренажа за 700лв.,кабелите на свещите за 300лв.,свещи капачка и палец за още 250лв.,ланда сонда 270лв. с тая газ и т.н.
Не я знам колата но ти си прецени,за още допълнителна информация ако искаш мога да ти дообясня на ЛС

- RZ01
- Автомобил: Seat Ibiza 6L
- Двигател: 1.9TDI ASZ
Колегите са абсолютно прави, нямам какво да добавя. Хубав ВР не се намира по път и над път, камоли на тая цена. Последно гледах венто ВР беше 4к лв. на промоция
Та замисли се 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”