Основата на десния фар - трябва да се свали, на 3 винта е.
А, да не забравя - една пластмаса по средата също трябва да се свали, за да се открие достъп до вътрешните болтове на фара. Фаровете са открити и могат да се свалят. Преди това не е лошо да се извадят и буксите им. Едната при мен беше чудесно запекла с кал и пясък и ми отне почти 20 мин да я разкача. По закона на Мърфи беше лявата с палец откъм калника

Помогнах си с контактен спрей. Докато не се чуе изпукване от палеца (да освободи контрата), нема вадене
Готови за трансфер на пиновете и мотора от стария фар. Така и не разбрах защо ги няма

Айде мотора добре са го спестили, продава се отделно. Но как, по дяволите, може да се ползва този фар без мотор, като едната опорна точка е на него и без мотор рефлектора се мандахерца

Закачих мотора, буксата обратно, след това преместих крушките от стария фар и готово. С левия беше по-лесно, той си беше с мотор и там имах работа само с крушките.
Нещо важно при монтажа на фаровете - на долните отвори има по една втулка с гайка, която служи за настройка на положението на фара спрямо бронята и калника. Може да се нагласят като на старите фарове и да се пипне малко, докато се позиционират добре. Вече може да се сглобява. Естествено, изпробвах дали всичко работи, преди да почна да сглобявам

Сглобяването не е интересно, който е успял да свали бронята, вече знае как да върне всичко на място
Сергията е прибрана, старите фарове за в кашона, а аз чакам да се стъмни, за да настроя новите фарове